Χορεύοντας στον ρυθμό του καρναβαλιού: Η Αχαϊκή πρωτεύουσα

Όλα είναι έτοιμα στην Πάτρα για το τρελό καρναβαλικό ξεφάντωμα, καθώς χιλιάδες καρναβαλιστές συρρέουν στην πόλη για να διασκεδάσουν μέχρι τελικής πτώσης.

«Είναι πολύ όμορφο. Είμαι χρόνια καρναβαλίστρια, έχω περάσει όμορφες και μαγικές στιγμές. Ο σκοπός μου ήταν να ξαναέρθω κοντά σε αυτόν τον υπέροχο θεσμό, να ζήσω αυτό το μοναδικό ρόλο που συμβαίνει μία φορά στη ζωή ενός ανθρώπου», είπε στην τηλεόραση του MEGA η Γεωργία Σακκά, βασίλισσα του φετινού πατρινού καρναβαλιού.

Σημειώνεται πως περισσότεροι από 60.000 καρναβαλιστές με 181 πληρώματα, ξεπερνώντας φέτος κάθε προηγούμενο, θα ξεχυθούν στους δρόμους στις μεγάλες παρελάσεις σύμφωνα με τα στοιχεία του Δήμου Πατρέων. Οι καρναβαλιστές θα συμπαρασύρουν Πατρινούς και επισκέπτες κάθε ηλικίας σε ένα μεγάλο ξεφάντωμα μεταμορφώνοντας ολόκληρη την Πάτρα σε ένα ατέλειωτο πεδίο χαράς, νεανικής ορμής, εξωστρέφειας, δημιουργίας και διασκέδασης.

Η κορύφωση των εκδηλώσεων του Πατρινού Καρναβαλιού 2024 θα έχει έντονη τη σφραγίδα των φωταγωγημένων καρναβαλικών αρμάτων του Δήμου Πατρέων, που θα παρελάσουν απόψε για πρώτη φορά στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας συνοδεία της Δημοτικής Μουσικής του Δήμου Πατρέων και της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Πολυφωνικής Χορωδίας Πάτρας.

Written by admin

Έτσı οι Έλληνες γλıτώνουν τα Τέλη Κuκλοφορίας – Το κóλπο με την κουκοúλα

Latest

«Δηλητήριο» από Μαργαρίτα Παπανδρέου: «Το νεύμα του Ανδρέα στη Δήμητρα Λιάνη σήμαινε…»