Chloe Ferry: Με μικροσκοπικό σορτς, παίζει με την κάμερα και δείχνει τα ωραία οπίσθιά της

Η 26χρονη Bρετανίδα διαθέτει καμπύλες που κόβουν την ανάσα

Τη θερμοκρασία στο Instagram εκτόξευσε την Τρίτη 12/4 η Chloe Ferry, όταν δημοσίευσε δύο φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται σε μία σύγχρονη κρεβατοκάμαρα, με ένα καλοκαιρινό και σέξι σετ της εταιρείας της, Ferry Body, σε ζωηρή κίτρινη απόχρωση.

Αποπνέοντας αυτοπεποίθηση και απαλλαγμένη από το σουτιέν της, η 26χρονη influencer επιδεικνύει τη λεπτή μέση της, με τις θηλές της να ξεχωρίζουν από το μακρυμάνικο crop top.

Το ασορτί με το μπλουζάκι μικροσκοπικό σορτς αγκαλιάζει τους γοφούς της, αφήνοντας σε κοινή θέα τα καλλίγραμμα πόδια της. Η διάσημη Βρετανίδα, όμως, προκαλεί και άλλο την ερωτική φαντασία των ανδρών, γυρνώντας πλάτη στο φωτογραφικό φακό και δείχνοντας σε πρώτο πλάνο τα καλοσχηματισμένα οπίσθιά της.

Τη θηλυκότητά της αποθεώνουν τα πλούσια, καστανά μαλλιά της, τα οποία πέφτουν στην πλάτη και τη μέση της, σχηματίζοντας ανάλαφρες μπούκλες.

«Φέρε μου έναν καφέ μωρό μου, δεν χρειάζομαι ζάχαρη, είμαι αρκετά γλυκιά» με αυτά τα λόγια συνοδεύει το hot post της, το οποίο έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής, πάνω από 26.000 likes.

Η Chloe Ferry είναι σέξι, το ξέρει, το δείχνει όσο περισσότερο μπορεί και το απολαμβάνει!

Τζώνη Θεοδωρίδης: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό – Πέθανε η μητέρα του

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Μεγάλωσα χωρίς τον πατέρα μου, αλλά δεν μου έλειψε»