Μαριάννα Τουμασάτου: Κανείς από αυτούς δεν πείνασε, κανείς δεν σκέφτηκε αν το παιδί του έχει να φάει

Spoilers

Η Μαριάννα Τουμασάτου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Καλύτερα δεν Γίνεται και μίλησε για όλα: για το πλήγμα που υπέστη ο χώρος του θεάτρου κατά τη διάρκεια της πανδημίας αλλά και για τις κακοποιητικές συμπεριφορές.

Χείμαρρος η Τουμασάτου: Κανείς από αυτούς δεν πείνασε, κανείς δεν σκέφτηκε αν το παιδί του έχει να φάει

«Δεν θεώρησε η υπουργός Πολιτισμού ότι δικαιούνται οι ηθοποιοί να τρώνε. Κάπως σκέφτηκε ότι ζούμε με τον αέρα. Δεν έβγαλαν ούτε το επίδομα και το λέω με θυμό. Όταν μου παίρνουν τα δικαιώματά μου και μάλιστα χωρίς καν να το συζητήσουμε, όταν με θεωρούν τον τελευταίο τροχό της αμάξης, τότε θυμώνω πάρα πολύ. Κανείς από αυτούς δεν πείνασε, κανείς δεν σκέφτηκε αν το παιδί του έχει να φάει ή να πιει. Έχουμε ήδη πεινάσει πάρα πολύ. Η πανδημία ήταν μια πολύ κακιά στιγμή. Θα μπορούσα να ασχοληθώ με την πολιτική βάση συνθηκών και προϋποθέσεων. Δεν μπορώ να γίνω πολιτικό πρόσωπο σαν αυτά που κοροϊδεύω. Μου έχει γίνει πρόταση αλλά τότε ήταν κόντρα με τη δουλειά μου».

Όσον αφορά στις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάτρου: «Ο χώρος δοκιμάζεται χρόνια. Εμείς απλά είχαμε πιο πολύ θάρρος και επειδή έχουμε μάθει να εκθέτουμε τους εαυτούς μας προς όλες τις κατευθύνσεις, βγήκαμε μπροστά.

Δηλαδή στην τράπεζα δεν υπάρχει διευθυντής που να έχει χουφτώσει την ταμεία;

Στα νοσοκομεία δεν συμβαίνουν αυτά;

Δεν πήρε την έκταση των υπόλοιπων επαγγελμάτων. Κάποιοι μαζεύτηκαν αλλά θα παραμείνουν μαζεμένοι; Δεν έκλεισε ο κύκλος, γιατί δεν έχει σταματημό αυτό, έχουμε κάθε τόσο μια γυναικοκτονία».
Ακολουθήστε τις ειδήσεις στο Google News

Spoilers

Χαλκιδική: Tροπική καταιγίδα σαρώνει ακτή … Ανάστατος ο κόσμος τρέχει για να σωθεί

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η Πηνελόπη ρεζιλεύει τον Μελέτη στο Διαφάνι - Μεγάλη κόντρα

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η Πηνελόπη ρεζιλεύει τον Μελέτη στο Διαφάνι