«Χάρτινος πύργος» η ESL

«Χάρτινος πύργος» η ESL

Δεν πέρασαν ούτε δύο 24ωρα από την ανακοίνωση των 12 κορυφαίων κλαμπ για τη δημιουργία της European Super League και είναι πάρα πολύ πιθανό το εγχείρημα αυτό να μην προχωρήσει!

Οι αντιδράσεις των οπαδών των ομάδων που αποφάσισαν να διαχωρίσουν τις θέσεις τους από τις UEFA/FIFA και να φτιάξουν τη δική τους Λίγκα, αλλά και το παγκόσμιο μέτωπο αντιδράσεων που ξέσπασε στο άκουσμα της απόφασης για την ESL, αναγκάζουν τις ομάδες να κάνουν… δεύτερες σκέψεις.

Όπως μετέδωσαν τα βρετανικά ΜΜΕ, Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι φέρονται ετοιμες ν΄ αποχωρήσουν από τους «12», λόγω των αντιδράσεων των οπαδών τους, ενώ με δήλωσή του ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Ζουάν Λσπόρτα, τόνισε ότι ο σύλλογος ανήκει στα μέλη του και θέτει το θέμα σε ψηφοφορία.

Μετά την Τσέλσι, που ήταν η πρώτη που εκδήλωσε την επιθυμία να μην ενταχθεί στο νέο σχέδιο, η «Telegraph» ανέφερε πως και η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη και αυτή να πει πρόωρο «αντίο».

Παράλληλα την ίδια ώρα ο Λαπόρτα με νέες του δηλώσεις γνστοποίησε ότι για τη συμμετοχή ή μη της Μπαρτσελόνα θα αποφασίστουν τα μέλη της, μέσα από την ψηφοφορία που θα γίνει. Επίσης και η Ατλέτικο δείχνει πως δεν θ΄ ακολουθήσει.

Τα διεθνή μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι γι΄ απόψε έχει προγραμματιστεί έκτακτη σύσκεψη των 12 κλαμπ προκειμένου να συζητήσουν για τις κινήσεις που θ΄ ακολουθήσουν.

ΘΕΜΗΣ ΤΟΓΙΑΣ

Έτοιμη να αποχωρήσει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

«Αποχωρεί και η Γιουνάιτεντ από την ESL»

«Αποχωρεί και η Γιουνάιτεντ από την ESL»

Χamos

Επίδειξη δύναμης από την Αναντολού Εφές