Χάιντι Κλουμ: Ποζάρει με μπικίνι και μας δείχνει τα καλλίγραμμα πόδια της (ΦΩΤΟ)

Η Χάιντι Κλούμ προχώρησε σε μια άκρως καλοκαιρινή ανάρτηση και εντυπωσίασε για ακόμη μια φορά τους followers της.

Στις 29 Ιουνίου, το μοντέλο μοιράστηκε διάφορα στιγμιότυπα και βίντεο από μια βόλτα με σκάφος με τον σύζυγό της Tom Kaulitz κατά τη διάρκεια ρομαντικών διακοπών τους στην Ιταλία. Η Κλούμ φαίνεται να οδηγεί το σκάφος και να ποζάρει για φωτογραφίες με ένα μαύρο μαγιό Versace, το οποίο είχε ένα βαθύ V-ντεκολτέ στο πάνω μέρος και ένα ασορτί σλιπ με ψηλό κόψιμο.

Τα ελαστικά κομμάτια του μαγιό (κάτω από το στήθος και στο πάνω μέρος του σλιπ) ήταν διακοσμημένα με το σήμα κατατεθέν του οίκου το χρυσό περίγραμμα και το κεφάλι της Μέδουσας. Ολοκλήρωσε το look της με μερικά κολιέ, υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου και ένα ασπρόμαυρο καπέλο του μπέιζμπολ.

View this post on Instagram

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Η Χάιντι Κλούμ δεν κρύβει πως είναι οπαδός της τάσης των ψηλόμεσων μπικίνι. Ως γνωστόν, έκανε το ντεμπούτο της στο Sports Illustrated Swimsuit Issue φορώντας ένα τέτοιο, ενώ πιο πρόσφατα φόρεσε μία από τις πιο τολμηρές εκδοχές της τάσης. Ένα μήνα πριν, φορούσε μόνο ένα μαύρο, στρινγκ κατά τη διάρκεια μιας απόδρασης με τον Kaulitz στις Κάννες.

Εκτός από την Κλούμ, αρκετές διασημότητες έχουν εντοπιστεί πρόσφατα να φοράνε το ίδιο στιλ μαγιό στις διακοπές. Στην πραγματικότητα, τα τελευταία χρόνια, το ψηλόμεσο μαγιό φαίνεται ότι έχει γίνει η επιλογή των σταρ του Χόλιγουντ. Μόνο την περασμένη εβδομάδα, σταρ όπως η Sofia Vergara και η Addison Rae έδωσαν το στίγμα της τάσης.

View this post on Instagram

# Χάιντι Κλουμ

Ετοιμάζονταν για όλα τα ενδεχόμενα οι συγγενείς της Madonna – Ποια η κατάσταση της υγείας της

Δέσποινα Βανδή – Βασίλης Μπισμπίκης: Διακοπές στην Ύδρα για το ερωτευμένο ζευγάρι (ΦΩΤΟ)