Μπέττυ Μαγγίρα: Όταν στέφθηκε «Σταρ Θράκης» σε ηλικία μόλις 17 ετών! (ΦΩΤΟ)

H Μπέττυ Μαγγίρα τη δεκαετία του ’90 έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο του της μόδας και του μόντελινγκ ως μια νέα και πανέμορφη κοπέλα που ήταν. Δείτε τη στέψη της ως «Σταρ Θράκης» το 1991.

Η παρουσιάστρια, το 1991, σε ηλικία μόλις 17 ετών, είχε λάβει μέρος σε διαγωνισμό ομορφιάς και είχε στεφθεί «Σταρ Θράκης». Σπάνιο στιγμιότυπο από εκείνη την ιδιαίτερη ημέρα για εκείνη προβλήθηκε πριν λίγους μήνες στην εκπομπή της στο Open «Ποιος είναι πρωινιάτικα;».

«Είχαν έρθει από τη Θεσσαλονίκη κάποια κορίτσια. Και ήρθε η τότε σταρ Βορείου Ελλάδος να με βραβεύσει, έφερε την μπέρτα αυτή που θα φορούσα τσαλακωμένη σε νάιλον σακούλα. Και το έπαθλο ήταν μία μπαμπού πολυθρόνα Εμμανουέλα.

Αυτή την πολυθρόνα την είχα στο μπαλκόνι μου για χρόνια. Μετά με τα πλυσίματα, ξέφτισε. Αν θέλουν οι κόρες μου να ασχοληθούν με το μόντελιγνκ, θα τις έστελνα σε γραφείο. Με τα καλλιστεία δεν γίνεται δουλειά» ανέφερε η παρουσιάστρια στην εκπομπή της εκπλήσσοντας τους πάντες.

Λίγες μέρες μετά την προβολή του βίντεο στην εκπομπή της, η Μπέττυ Μαγγίρα ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες από τότε, πηγαίνοντας τρεις δεκαετίες πίσω και αναπολώντας τις στιγμές εκείνες!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.


Σημειώνεται πως μετά την αποχώρησή της από το OPEN, η Μπέττυ Μαγγίρα «μετακομίζει» στον ΑΝΤ1.

Η Μπέττυ Μαγγίρα θα αναλάβει την παρουσίαση μίας εκπομπής τα Σαββατοκύριακα, ωστόσο ακόμα δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα από τον σταθμό, οι λεπτομέρειες του προγράμματος, αλλά και τα άτομα που θα βρίσκονται μαζί της.

Το επόμενο διάστημα, ο ANT1 θα εκδώσει δελτίο Τύπου.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» ολοκλήρωσε τον κύκλο της με το κανάλι και το οριστικό τέλος της συνεργασίας τους ανακοινώθηκε την Τετάρτη.

Η παρουσιάστρια είχε κάνει μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τον απολογισμό της για την τηλεοπτική σεζόν που έκλεισε.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα τρέιλερ της εκπομπής και στη λεζάντα έγραψε: «Τα τρέιλερ μας ήταν η παιδική μας χαρά!!! Περνούσαμε υπέροχα, κάναμε ότι τρέλα μας ερχόταν στο μυαλό! Κι είναι τέλειο όταν η δική σου τρέλα συναντά, συμβαδίζει και συμπίπτει με των συνεργατών σου… τότε το αποτέλεσμα είναι μαγικό! 2 αξέχαστα χρόνια, παρά πολλά τρέιλερ παρά πολλά ευτράπελα!!! Ήταν η χαλάρωση μας, η ανταμοιβή μας μετά από μια κοπιαστική μέρα δουλειάς! ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ γι αυτές τις μοναδικές , αξέχαστες στιγμές που ζήσαμε μαζί αυτά τα 2 χρόνια…».

Latest

Οδυρμός για τον Νίκο Οικονομόπουλο: «Η Παναγιά μαζί σας»

Σακίρα: Στην αντεπίθεση οι δικηγόροι της για την νέα έρευνα για φοροδιαφυγή