Σάννυ Μπαλτζή: Η απολογία της προς τον Χρήστο Δάντη

Είμαι κατηγορηματικά αντίθετη με τη διαδικασία που ακολουθεί η ΕΡΤ για τη Eurovision. Πρέπει να σταματήσουν όλο αυτό, ο κόσμος πρέπει να έχει τη δυνατότητα να επιλέγει το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στον διαγωνισμό.

Στη συνέντευξή της με τη Νάνσυ Παραδεισανού, η Σάννυ Μπαλτζή αναφέρθηκε στη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας στη Eurovision και καταδίκασε την διαδικασία επιλογής που ακολουθείται. Εξέφρασε την στήριξη της προς την τραγουδίστρια Μαρίνα Σάττι και το τραγούδι της “Ζάρι”, αλλά κατήγγειλε την πρακτική της ΕΡΤ που επιλέγει μερικά άτομα να καθορίσουν το τραγούδι εκπροσώπησης χωρίς τη συμμετοχή του κοινού.

Η Σάννυ Μπαλτζή εξέφρασε την αντίθεσή της στην επιλογή των “διανοούμενων” που καθορίζουν το εθνικό τραγούδι για τη Eurovision και υποστήριξε πως ο λαός πρέπει να έχει τον τελικό λόγο στο θέμα αυτό.

Τέλος, η συνθέτρια αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα, όπως η συνεργασία της με τον Γιώργο Νταλάρα και την επικείμενη συναυλία της για τα 30 χρόνια της καριέρας της.

Είναι σαφές πως η Σάννυ Μπαλτζή διαφωνεί με τον τρόπο με τον οποίο γίνεται η επιλογή του εθνικού τραγουδιού για τη Eurovision και υποστηρίζει την ενεργό συμμετοχή του κοινού σε αυτήν τη διαδικασία.

Written by admin

Η απόλυτη χαλάρωση: Πρωινό στην πισίνα

Eurovision: Τα τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες και ακούγονται μέχρι σήμερα