Battle of the Couples spoiler: Έρχεται η Μάχη των ζευγαριών την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου στις 21.00

Δώδεκα ζευγάρια θα δοκιμαστούν σε κάθε είδους πρόκληση, θα υπερβούν τους εαυτούς τους και Θα ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους.
Θα κάνουν τα πάντα γιατί στο τέλος μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να πάρει έως 100.000 ευρώ και να αναδειχθεί το ζευγάρι της χρονιάς.
έρχεται στον Alpha και τα έχει όλα, έρωτα, γέλιο, ανταγωνισμό, αδρεναλίνη και πολύ ένταση. Με τη «μάχη των ζευγαριών» να ξεκινά την Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, στις 21.00…

Πίστευαν ότι η αγάπη τους είναι φτιαγμένη από ατσάλι., τώρα ήρθε η στιγμή να το αποδείξουν!
12 ζευγάρια θα δοκιμαστούν σε κάθε είδους πρόκληση, θα υπερβούν τους εαυτούς τους. Θα ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους.

Θα κάνουν τα πάντα γιατί στο τέλος μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να πάρει έως 100.000 ευρώ και να αναδειχθεί το ζευγάρι της χρονιάς.

Το βραχιόλι θα κρίνει τα πάντα που θα φορούν θα κρίνειτην παραμόνη τους στο ριάλιτι…

Όλοι οι συμμετέχοντες θα φορούν ένα χαρακτηριστικό βραχιόλι με το όνομά τους κι έναν κεραυνό, σύμβολο της δύναμης και της αγάπης τους.
Όταν για κάποιο λόγο το βραχιόλι αφαιρεθεί από το ζευγάρι, τότε τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

Το μέλλον του στο παιχνίδι είναι αβέβαιο καθώς κινδυνεύει να χάσει τα χρήματά του και να αποχωρήσει.Ενώ τα ζευγάρια που δε φορούν πια τα βραχιόλια τους, γνωρίζουν ότι δεν έχουν προστασία κι ότι μπορεί να μην επιστρέψουν ξανά….

στη βίλα του Battle of the Couples, χάνοντας ταυτόχρονα ότι ποσό έχουν μέχρι εκείνη την ώρα στο λογαριασμό τους!

Πόση ώρα κάνεις μπάνιο και πόσο συχνά;

The Voice: H Δούκισσα Νομικού μαγνήτισε τα βλέμματα εχθές στον τελικό