Αθηνά Οικονομάκου: «Λιώνω, σβήνω, χάνομαι» – Το μήνυμα που ανέβασε στο Instagram (video)

Η Αθηνά Οικονομάκου είναι ευτυχισμένη μαμά και προσπαθεί όσο μπορεί να περάσει χρόνο, παρά τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, με τον Μάξιμο και τη Σιέννα. Μετά από λίγες ημέρες αποχής από την πρωτεύουσα, αφού είχε πάει στην Τζιά, επέστρεψε και πάλι στη βάση της και δίπλα στην οικογένειά της.

Διαβάστε επίσης: Δύσκολες ώρες για τη Μάρα Ζαχαρέα: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί (vids)

Παράλληλα, η Βάσω Λασκαράκη μίλησε στο το περιοδικό ΟΚ! για τη σειρά «Μαίρη, Μαίρη Μαίρη», αλλά και για τους ανθρώπους της ζωής της. Ανάμεσα σε άλλα, η ίδια έκανε αποκαλύψεις «φωτιά» για τη γνωριμία της με την Αθηνά Οικονομάκου, αλλά και την περίοδο που ήταν έγκυος.

Αθηνά Οικονομάκου: «Λιώνω, σβήνω, χάνομαι»

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε βίντεο με τα παιδιά της όπου κάνουν τις πιο γλυκές αγκαλιές. «Τα λόγια δεν μπορούν να περιγράψουν αυτό που νιώθω όταν αντικρίζω αυτή την εικόνα. Λιώνω, σβήνω, χάνομαι», αναφέρει στην ανάρτησή της.

Σούσουρο με την Αθηνά Οικονομάκου: «Το πρώτο μου παιδί ήθελα να είναι…»

Ακομπλεξάριστη όπως πάντα σε θέματα μητρότητας, η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για τη ζωή με τα δύο παιδιά και εξήγησε τις αλλαγές που έφερε στην ίδια ως μαμά αλλά και στον γιο της και στην οικογένειά της συνολικά ο ερχομός της κόρης της Sienna! Παράλληλα, θυμίζουμε τη μεγάλη αποκάλυψη για την σχέση της με τον Φίλιππο Μιχόπουλο.

Η ζωή με 2 παιδιά στο σπίτι

Η κόρη της Αθηνάς Sienna ήρθε στη ζωή στις 9 Ιουνίου του 2021 ενώ ο γιος της Μάξιμος ήρθε στον κόσμο στις 14 Μαρτίου 2018.

Μιλώντας για τη διαφορά που ένιωσε μετά την πρώτη γέννα και μετά τη δεύτερη, η Οικονομάκου είπε μια μεγάλη αλήθεια για τη μητρότητα και εξήγησε πόσο πιο χαλαρή είναι μετά τον ερχομό της Sienna στη ζωή της:

«Στην πρώτη εγκυμοσύνη ήθελα πολύ αγόρι. Στο δεύτερο δεν είχα πρόβλημα. Είναι μαγικό που ήρθε κορίτσι. Είναι διαφορετικό. Δεν έχω το άγχος που είχα στο πρώτο παιδί και τις αγωνίες. Το απολαμβάνω το παιδί αυτό πολύ διαφορετικά. Είμαι άλλη μαμά.

Τώρα είμαι πιο ήρεμη και απολαμβάνω την κάθε στιγμή μαζί της. Στο πρώτο παιδί άκουγα άλλες μανούλες που έλεγαν πως είναι ευτυχισμένες, εγώ ήμουν τόσο προβληματισμένη και ταραγμένη και δεν μπορούσα να το απολαύσω.

Τώρα στο δεύτερο λέω πως τελικά μπορεί να συμβαίνει σε κάποιους, δεν έλεγαν ψέματα. Ότι και να σου πουν δεν έχει καμιά σχέση και επίσης κανένας δεν σου λέει τα αρνητικά. Οι δυσκολίες είναι πολλές σε ένα νεογέννητο και όταν δεν ξέρεις και δεν έχεις και πολλή βοήθεια τρομερή ανασφάλεια», ενώ για τη σχέση των παιδιών της, η ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά:«Μέχρι τώρα τα πάνε πολύ καλά, είναι πολύ τρυφερός μαζί της, την αγκαλιάζει, τη φιλάει, αλλά τώρα που η μικρή έχει αρχίσει λίγο και εκφράζεται και θέλει αγκαλίτσες και φιλάκια τον βλέπω λίγο πιο προβληματισμένο. Σου λέει δεν είναι κουκλάκι για πάντα, δεν θα μείνει έτσι. Οπότε φαντάζομαι πως θα αλλάξει η συνθήκη», τόνισε η χαρούμενη μαμά.

Η τηλεόραση

Δεν φαίνεται να λείπει στην Οικονομάκου η αποχή από το θέατρο και την τηλεόραση: «Δε μου λείπει. Ήταν πολλά τα χρόνια που έκανα καθημερινή σειρά και ήμουν σε 10ωρα γυρίσματα. Είχα κουραστεί. Το έχω απολαύσει πάρα πολύ. Δεν έχω σταματήσει και ποτέ από το 2007 που ξεκίνησα. Το θέατρο μου έχει λείψει πολύ αλλά θα ζοριζόμουν πάρα πολύ να κάνω σεζόν 6μηνο-7μηνο. Δεν είναι προτεραιότητά μου η παρουσίαση.

Δεν είναι κάτι που ονειρεύομαι και λέω αν δεν το κάνω θα τρελαθώ. Καθόλου! Θα το έκανα μόνο κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Έχουν φτάσει προτάσεις, δεν ξέρω αν τόσες φορές όσες έχει ακουστεί. Αρνητική δεν είμαι αλλά θα έκανα κάτι πολύ συγκεκριμένο».

Πηγή: Athensmagazine.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

Latest

Στο νοσοκομείο η Καίτη Φίνου – «Ο Θεός βοηθός. Ό,τι θέλει ο Θεός!»

Latest

«Άγρια» διαμάχη της Κατερίνας Καινούργιου και την Τζόυς Ευείδη: «Πιο κάτω δεν έχει – Κρίμα γιατί νόμιζα ότι…» (video)