«Άγρια» διαμάχη της Κατερίνας Καινούργιου και την Τζόυς Ευείδη: «Πιο κάτω δεν έχει – Κρίμα γιατί νόμιζα ότι…» (video)

Latest

Μια νέα κόντρα φαίνεται πως απασχολεί τις τελευταίες ώρες την ελληνική showbiz, καθώς η Κατερίνα Καινούργιου δέχθηκε ένα «αιχμηρό» σχόλιο από την Τζόυς Ευείδη.

Διαβάστε επίσης: Αθηνά Οικονομάκου: «Λιώνω, σβήνω, χάνομαι» – Το μήνυμα που ανέβασε στο Instagram (vid)

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια, που αναφέρθηκε και στην νέα σχέση που της χρεώνουν, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της είπε, «Μπορούμε να γίνουμε Ισπανία; Στην Ισπανία, θα το πω, ψηφίστηκε όταν οι γυναίκες είναι στις δύσκολες μέρες του μήνα να παίρνουν αυτή την άδεια. Δε καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι για μας. Αλήθεια πρέπει να συμβεί και στην Ελλάδα αυτό… Πιεζόμαστε πολύ ψυχολογικά. Δεν έχω νεύρα γιατί έχω χαπακωθεί. Δε γίνεται αυτός ο πόνος. Γελάτε, δε καταλαβαίνετε τι τραβάμε».

Το «καρφί» της ηθοποιού και η απάντηση της παρουσιάστριας

Η Τζόυς Ευείδη, η οποία όπως φαίνεται παρακολουθούσε την εκπομπή, βλέποντας το συγκεκριμένο απόσπασμα, έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook: «Σήμερα η Καινούργιου μας πληροφόρησε ότι έχει περίοδο. Κι εσείς μου λέτε, παλιά τηλεόραση. Βαθιά τηλεόραση. Πιο κάτω δεν πάει».

«Για την ακρίβεια δεν αναφέρθηκε ποτέ η λέξη περίοδος αλλά… δύσκολες μέρες του μήνα με αφορμή τον νόμο που ψηφίστηκε πριν λίγες ημέρες στην Ισπανία! Η εφαρμογή του νόμου ήταν ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ παντού… και αυτό ενόχλησε την κα Ευείδη; Κρίμα… Μου είναι τόσο συμπαθής και νόμιζα ότι αγαπούσε τις γυναίκες», απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου από την πλευρά της.

«Women who support women (προφανώς για κάποιες κυρίες αυτό δεν ισχύει!)», πρόσθεσε σε δεύτερο story της η παρουσιάστρια του Alpha.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Τζόυς Ευείδη, μετά τις διαστάσεις που πήρε το θέμα τις τελευταίες ώρες, διέγραψε την επίμαχη δημοσίευση.

Θρίλερ για την Τζόυς Ευειδή: Το είχε αποκαλύψει η ίδια για την υγεία της πριν επιστρέψει στο «Καφέ της Χαράς»

Πίσω στο όχι και τόσο μακρινό 2020, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είχε υποδεχθεί στο The 2Night Show του ΑΝΤ1 την Τζόυς Ευείδη, με την αγαπημένη ηθοποιό να προχωρά σε πρωτοφανείς αποκαλύψεις για την ίδια.

Είχε κληθεί να μιλήσει τότε για την επιστροφή του Καφέ της Χαράς στη μικρή οθόνη και να φανερώσει την εξέλιξη που θα έχει ο ρόλος της στα νέα -τότε- επεισόδια.

«Ήμουν σίγουρη ότι δεν θα ξαναγίνει το Καφέ της Χαράς. Μου έλεγαν για συζητήσεις και συναντήσεις που κάνουν και εγώ έλεγα στον Χάρη Ρώμα και στην Άννα Χατζησοφιά «ναι ναι αγάπη μου, μακάρι να γίνει» και δεν το πίστευα. Σκεφτόμουν ότι θα μας πάρουν με τις λεμονόκουπες.

Διαβάστε επίσης: Στο νοσοκομείο η Καίτη Φίνου – «Ο Θεός βοηθός. Ό,τι θέλει ο Θεός!»
Συγκινηθήκαμε πολύ με την επιστροφή. Τα μωρά μεγάλωσαν, εμείς μεγαλώσαμε. Καταρχάς ζούμε όλοι! Είναι πολύ σοβαρό αυτό. Ζούμε όλοι, είμαστε χαρούμενοι, είμαστε τα Jurassic Stars και χαιρόμαστε πολύ. «Πάρ’ τα μωρά να τα βασανίσεις, άσε τους γέρους ήσυχους», του λέμε του Ρώμα», δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός για το remake της κωμικής σειράς.

«Μην βιάζεσαι, δεν άλλαξα και τόσο πολύ. Δεν είμαι σκληρή, χαλβάς είμαι ακόμα. Θα δεις σε λίγο. Εντάξει, δεν θα πάω στο καφενείο να πλένω ποτήρια, δήμαρχος θα είμαι… Αλλά δήμαρχος χωρίς αυτοπεποίθηση», είπε για τον ρόλο της Σταυρούλας στο Καφέ της Χαράς.

Επίσης, μίλησε για τον θάνατο των γονιών της με διαφορά ενός μήνα, την αγάπη της για τα ζώα, καθώς και την προσωπική της ζωή, λέγοντας πως δεν έχει παντρευτεί ποτέ, πως είναι η επιτομή της γεροντοκόρης, καθώς και ότι θέλει πια πολύ καλές προδιαγραφές για να μπει στη διαδικασία να ξεκινήσει μία σχέση.

Όσο για την φωνή της, που έχει γίνει πιο βραχνή τα τελευταία χρόνια, η Τζόυς Ευείδη εκμυστηρεύτηκε πως είναι λόγω της κακής χρήσης: «Η φωνή μου έχει πολλά προβλήματα. Έγινε πιο βραχνή λόγω χαλάρωσης των φωνητικών χορδών. Είναι από την κακή χρήση. Μου γράφουν πολλοί στο Instagram τι έχει πάθει η φωνή σας;. Ντρέπομαι λίγο. Αυτό θέλει επέμβαση. Προσπαθώ να αποφεύγω τα χειρουργεία, αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα αναγκαστώ να το κοιτάξω κάποια στιγμή».

Αθηνά Οικονομάκου: «Λιώνω, σβήνω, χάνομαι» – Το μήνυμα που ανέβασε στο Instagram (video)

Νίκος Ανδρουλάκης : «Από Ολυμπιακός έγινα Παναθηναϊκός» (VIDEO)