Αριάδνη Σκόκου: Η σέξι χορεύτρια με την «πίσω όψη» που… ζαλίζει – «Χάθηκε» το μπικίνι από τα προσόντα της! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Μία νέα σέξι ανάρτηση έκανε η Αριάδνη Σκόκου στο προσωπικό και επίσημο προφίλ της στο Instagram.

Η πανέμορφη χορεύτρια και χορογράφος έχει ξεκινήσει τις διακοπές της και από την Ελλάδα βρέθηκε στη Βαρκελώνη όπου πήγε και σε μια συναυλία ενώ τώρα επέστρεψε στην Αθήνα.

Στη νέα της ανάρτηση ποζάρει με ένα πουά, μικροσκοπικό μπικίνι το οποίο δεν… κάθεται και «χάνεται» στα προσόντα της!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram

Η Αριάδνη Σκόκου είναι χορεύτρια και χορογράφος. Φέτος, μάλιστα, το 2023, ήταν η χορογράφος στα MADVMA και πρόκειται για πολύ καλή φίλη και συνεργάτιδα του Τάσου Ξιαρχό.

Η Αριάδνη Σκόκου, η οποία έχει 15,5 χιλιάδες followers στο Instagram, δηλώνει content creator-fashion & lifestyle, professional dancer-choreographer, BA n theatre performing Arts, ενώ έχει υπάρξει και χορεύτρια του J2US.

Μάλιστα, η Αριάδνη Σκόκου ήταν η κοπέλα που συνόδευε τον Τάσο Ξιαρχό και γνώρισε και η ίδια τη μήνη των χρηστών του διαδικτύου. Γιατί μπορεί άπαντες να είχαν κατακεραυνώσει τον Ξιαρχό για τα εμετικά του σχόλια, το bullying, αλλά και την βιντεοσκόπηση της κοπέλας και την έκθεσή της στο διαδίκτυο, πριν από δύο χρόνια, το 2021 χωρίς βέβαια τη συγκατάθεσή της, ωστόσο και η συνοδός του είχε δεχθεί δριμεία επίθεση καθώς γελούσε με το body shaming, αντί να πάρει θέση και να υπερασπιστεί την παθούσα…

«Αυτά είναι τα προφίλ της ξεφτ… που ήταν μαζί του και γέλαγε. Μην την ξεχνάμε», είχε γράψει χαρακτηριστικά μία χρήστης του twitter ενώ μία άλλη αναφέρει «Αυτός ο κακομαθημένος ο Ξιαρχό δεν γελούσε μόνος του αλλά με την φίλη του την Άρια. Εχει την ίδια ευθύνη και αυτή, μην ξεχνιόμαστε».

Latest

«Ρετιρέ»: Αυτός είναι ο λόγος που η αγαπημένη σειρά δεν είχε φινάλε!

Εύα Λονγκόρια: Ποζάρει με μαύρο σέξι μπικίνι (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)