Αποδοχή του αποκλεισμού του Δουβλίνου

Χamos

Το Δουβλίνο φαίνεται ότι έχει αποδεχτεί πως θα χάσει την ευκαιρία φιλοξενίας αγώνων του EURO 2020 φέτος το καλοκαίρι, αφού η ιρλανδική κυβέρνηση παραδέχτηκε ότι δεν αναμένει να ικανοποιήσει το αίτημα της UEFA για παρουσία θεατών στο 25% της χωρητικότητας του σταδίου.
Η διοργάνωση, όπως είναι γνωστό, πρόκειται να φιλοξενηθεί σε 12 πόλεις σε ολόκληρη την Ευρώπη (11/6-11/7), με την UEFA να αποφασίζει για το Μόναχο, το Μπιλμπάο και το Δουβλίνο την Παρασκευή.
Αυτές οι τρεις πόλεις δεν μπόρεσαν να εγγυηθούν την παρουσία θεατών.
«Πιστεύουμε ότι ο Ιούνιος είναι πολύ νωρίς» δήλωσε ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ιρλανδίας, Λίο Βαραντάρ, και συνέχισε:
«Νομίζω ότι, αν συνεχίσουν να επιμένουν να έχουν το 25% του σταδίου γεμάτο, θα είναι δύσκολο να προχωρήσει, αρκετά ειλικρινά».
Ενώ η Ιρλανδία έχει ένα από τα χαμηλότερα ποσοστά κρουσμάτων Covid-19 στην Ευρώπη, όπως αναφέρει σχετικά το BBC, η κυβέρνηση σκοπεύει να ανοίξει ξανά τομείς πολύ σταδιακά, με τα περισσότερα καταστήματα να παραμένουν κλειστά τουλάχιστον μέχρι τον Μάιο, ενώ τα ξενοδοχεία είναι πιθανό να ανοίξουν τον Ιούνιο.
Η Ιρλανδία, της οποίας η ομάδα δεν κατάφερε να προκριθεί στο EURO 2020, έχει προγραμματιστεί να φιλοξενήσει τρεις αγώνες του 5ου ομίλου στο Στάδιο Aviva του Δουβλίνου (Πολωνία-Σλοβακία στις 14/6, Σουηδία-Σλοβακία στις 18/6 και Σουηδία-Πολωνία στις 23/6) και στη συνέχεια ένα παιχνίδι για τη φάση των «16».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΒΑΖΟΓΙΑΝΝΗΣ

Χamos

Διάγγελμα Μητσοτάκη στις 18:00: Παρουσιάζει τον οδικό χάρτη για την έξοδο από την υγειονομική κρίση

Χamos

Survivor spoiler: Ο πατέρας του James Καφετζή σχολιάζει την κόντρα του γιου του με τον Αλέξη Παππά