Απίστευτη αποκάλυψη της Ανδριολάτου: Δεν μπορούσαμε να κάνουμε γύρισμα από τα κλάματα

Για το συγκλονιστικό φινάλε του Maestro μίλησε η Κλέλια Ανδριολάτου στο περιοδικό Glow.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς του Χριστόφορου Παπακαλιάτη αποκάλυψε μεταξύ άλλων και την εμπειρία της από τα γυρίσματα στο νησί των Παξών περιγράφοντας μάλιστα την πιο δυνατή στιγμή που έζησαν εκεί.

Διαβάστε επίσης: Σίλβι Μάις: Τα πετάει για το…εναλλακτικό και ετοιμάζεται για τα πιο γυμvά Χριστούγεννα (pics, vid)

«Έχω απίστευτες ιστορίες να θυμηθώ, αλλά νομίζω η πιο δυνατή στιγμή ήταν στο γύρισμα που είχαμε για το τελευταίο επεισόδιο, όπου κατέληγε πλέον στο φεστιβάλ, το οποίο διοργανώνεται κατά τη διάρκεια του σίριαλ» λέει η Κλέλια Ανδριολάτου.

Η σκηνή που την συγκίνησε

«Είχαμε στήσει ένα πλωτό θέατρο στον Γάιο. Η Χάρις Αλεξίου βρισκόταν με τον Ορέστη Χαλκιά και τη Συμφωνική Ορχήστρα Μίκης Θεοδωράκης σε μία εξέδρα πάνω στη θάλασσα και όλοι εμείς, οι θεατές, σε βαρκάκια στολισμένα με φωτάκια ένα σούρουπο. Και ν’ ακούγεται η φωνή της Αλεξίου σε όλο το λιμάνι! Εκείνη τη στιγμή ο ουρανός, που δεν αποδίδεται ακριβώς στην κάμερα, είχε κάτι ανοίγματα σαν ζωγραφισμένος πίνακας» περιγράφει η ηθοποιός.

«Ήταν τόσο συγκινητικό, που δεν μπορούσαμε να κάνουμε γύρισμα από τα κλάματα. Δεν έχουμε ωφέλιμα πλάνα από εκεί! Το μέγεθος που ζήσαμε ήταν τεράστιο» αποκαλύπτει η Κλέλια Ανδριολάτου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Τάμτα: Η τρομακτική φωτογράφιση που προκάλεσε αντιδράσεις στα social media

Σάλος τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο με την ακατάλληλη φωτογραφία της Ζόζεφιν