Απαράδεκτο σχόλιο Τριαντάφυλλου για Αδαμαντίδη – «Πάγωσε» όλη την Ελλάδα (video)

Πριν από λίγο καιρό, μια νέα κοινή εμφάνιση έκαναν ο Θέμης Αδαμαντίδης με τη Βαρβάρα Κίρκη μετά τον πρόσφατο χωρισμό τους. Η κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» συνάντησε το ζευγάρι λίγο πριν την εμφάνιση του τραγουδιστή σε νυχτερινό κέντρο.

Η Βαρβάρα Κίρκη έκανε δηλώσεις αποκαλύπτοντας ότι σύντομα θα ετοιμάσουν και βαλίτσες για διακοπές: «Είμαστε μια χαρά, όλα καλά! Θα πάμε και διακοπές». Aπό τη μεριά του ο Θέμης Αδαμαντίδης προτίμησε να μην σχολιάσει τίποτα.

Ο Τριαντάφυλλος σχολιάζοντας το θέμα και τις περιπέτειες του ζευγαριού, αλλά και τις καταγγελίες της Βαρβάρας Κίρκης για κακοποίηση, προέβη σε ένα τεράστιο λάθος!

«Και νικητής ποιος είναι αυτή τη στιγμή; Ο Θέμης Αδαμαντίδης! Και τον κατηγορούσαν και καλά για ξυλοδαρμό; Τι έκανε, κάτι τέτοιο; Και είναι μαζί; Άρα ποιος είναι νικητής; Είναι ένας τεράστιος καλλιτέχνης, φωνάρα. Και καλό παιδί. Είναι παράξενος, ο έρωτας. Εγώ βλέπω το ζευγάρι μαζί, χαρούμενη, μπροστά κάθεται στο αμάξι όχι πίσω».

Από το πάνελ πάντως προσπάθησαν να το… μαζέψουν και να του εξηγήσουν πως έκανε καταγγελίες η κοπέλα, ωστόσο ο ίδιος δεν έδειξε να αλλάζει γνώμη!

«Εννοείται πως κανείς δεν πρέπει να σηκώνει χέρι σε μία γυναίκα, αλλά για να είναι μαζί; Βρε είναι μαζί; Λέτε ότι σήκωσε χέρι στην κοπέλα. Είναι μαζί τώρα; Η ίδια το είπε; Ε, είναι μαζί τώρα. Πήγε στο αστυνομικό τμήμα για καταγγελία και τώρα στο Πόρτο Ράφτη για τη συναυλία».

Καλό είναι πάντως να προσέχει περισσότερο αφού μιλάει στην κάμερα…

Πηγή: Athensmagazine

Γαρυφαλιά Καληφώνη: Μπαίνει στο ντουζ με τα απολύτως απαραίτητα και «λιώνει» το Instagram (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Βασίλης Καρράς: Απάτη συνδέει το όνομα του τραγουδιστή με είδη αδυνατίσματος