Survivor spoiler All Star: Ο Ντάφυ κάνει ήδη προπονήσεις για να εμφανιστεί πανέτοιμος και εντελώς διαφορετικός στους στίβους μάχης!

Η παραγωγή του Survivor έχει λάβει ρητή εντολή από τον Τούρκο μεγιστάνα να βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις των πρώην παικτών για μια πιθανή συμμετοχή τους στο Survivor All Star.

Ο ίδιος ο Ατζούν έχει αναλάβει αποκλειστικά τις διαπραγματεύσεις με τον Γιώργο Αγγελόπουλο, αφού από τη δική του συμμετοχή θα κριθεί ουσιαστικά το απόλυτο της επιτυχίας του ριάλιτι.

Με τον Ντάνο μέσα στην αποστολή και φυσικά να είναι το απόλυτο φαβορί για την κατάκτηση της νίκης, η τηλεθέαση είναι εξασφαλισμένη για το Survivor All Star και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Ατζούν.

Δεν έχουν πέσει υπογραφές,αλλά πρέπει αυτή τη στιγμή να θεωρείται η συμμετοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου, της Ευριδίκης Βαλαβάνη και του Σάκη Κατσούλη, οι οποίοι φέρονται και να έχουν πει ήδη το ναι και οι οικονομικές τους απαιτήσεις να κινούνται σε λογικά επίπεδα.

Επίσης, πολύ κοντά σε συμφωνία βρίσκονται τα μέλη της παραγωγής και με τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος -κατά πληροφορίες- κάνει ήδη… προπονήσεις για να εμφανιστεί πανέτοιμος και εντελώς διαφορετικός στους στίβους μάχης.

«Κωνσταντίνου και Ελένης»: Πως είναι σήμερα η ηθοποιός Μαριάνα Λαγούρου

Βασίλισσα Ελισάβετ: Το πρωτόκολλο θέλει το ζευγάρι για πάντα μαζί … Δίπλα της θα ταφεί και ο Φίλιππος