Αντωνης Καλομοιρακης: Το απιστευτο περιστατικο στα γυρισματα του Καφε της Χαρας

antwnis kalomoirakis

“Ξαφνικα, ενω περιμενω να ξεκινησει η ληψη, σκαει διπλα μου μια μοτοσικλετα με δυο αστυνομικους, ο ενας εκ των οποιων μαλιστα με τρομερη αμεσοτητα με ρωτησε…” δηλωσε ο Αντωνης Καλομοιρακιης.
Στο Λοιπον και στην Μαρια Σοφιανου εδωσε συνεντευξη ο Αντωνης Καλομοιρακης και μιλησε για την συμμετοχη του στο Καφε της Χαρας αλλα και το αστειο περιστατικο που του ετυχε.
Συμμετειχες στο «Καφε της Χαρας». Θα μοιραστεις μαζι μας μια αστεια στιγμη απο τα γυρισματα;
Τον χειμωνα καναμε μια σκηνη εξω απ’ την εκκλησια και ημασταν μαζεμενοι ολο το χωριο, ας πουμε. Εγω ημουν πιο μακρια απ’ τους υπολοιπους ηθοποιους γιατι θα εμπαινα στο πλανο. Ξαφνικα, ενω περιμενω να ξεκινησει η ληψη, σκαει διπλα μου μια μοτοσικλετα με δυο αστυνομικους, ο ενας εκ των οποιων μαλιστα με τρομερη αμεσοτητα με ρωτησε το καταπληκτικο «Τι γινεται; Πως παει;», νομιζοντας οτι ημουν πραγματικος αστυνομικος. Τους εξηγησα οτι κανουμε γυρισμα και εκει επεσε τρελο γελιο.
Πως νιωθεις που στη σειρα συνεργαστηκες με καποια απο τα πιο μεγαλα ονοματα ηθοποιων; Τι κερδισες απο εκεινους;
Κερδισα ουσιαστικα πραγματα! Εναν πλουσιοτερο εσωτερικο κοσμο. Κερδισα το να προχωραω στη δουλεια «μαθητευοντας» διπλα σε πολυ σημαντικους επαγγελματιες του χωρου. Κερδισα αληθινες φιλιες. Τι να σου πω; Ειμαι τρομερα ευγνωμων! Γιατι αυτα ειναι που μενουν πραγματικα. Τα υπολοιπα ειναι φαντασματα.

Χamos

Κορωνοϊός: 1.112 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, 445 σε κρίσιμη κατάσταση και 34 νέοι θάνατοι

Χamos

Άδωνις Γεωργιάδης: Τα επόμενα δύο με τρία χρόνια στην Ελλάδα, θα είναι για την οικονομία μας έτη κοσμογονίας