Καφέ της Χαράς: Αυτό είναι το τέλος για το Καφέ της Χαράς, η Τασία πίσω από τον εμπρησμό

afto-einai-to-telos-gia-to-kafe-tis-charas,-i-tasia-piso-apo-ton-emprismo

Οριστική αυλαία για το «Καφέ της Χαράς» έπεσε στον ΑΝΤ1, με ένα συγκλονιστικό επεισόδιο που δημιούργησε διάφορα συναισθήματα και μια μεγάλη αποκάλυψη που κανείς δεν περίμενε.

Ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφία αποφάσισαν να αποκαλύψουν ποιος έβαλε φωτιά στο καφέ της Χαράς Χάσκα.

Έπειτα από 15 χρόνια, ένα διάλειμμα μιας δεκαετίας και πλέον και πολλά εμπόδια λόγω κορονοϊού, η σειρά «Το Καφέ της Χαράς» έφτασε στο οριστικό της φινάλε.

Ο Χάρης Ρώμας και η Άννα Χατζησοφιά έκλεισαν όλους τους λογαριασμούς με το διάσημο Κολοκοτρωνίτσι και άφησαν τους κατοίκους του τηλεοπτικού χωριού να περάσουν στην ιστορία.

Όπως παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης, Μάνος και Βάλια κλέφτηκαν τελικά, πριν η κόρη της Χαράς Χάσκα εμφανιστεί στην εκκλησία για τον γάμο της με τον Δημήτριο.

Ο Περίανδρος και η Χαρά έχουν αποδεχτεί τον γάμο των παιδιών τους, λέγοντας ότι αυτοί θα μείνουν απλά συμπέθεροι, δίνοντας τόπο στα νιάτα, στο τελευταίο επεισόδιο του «Καφέ της Χαράς».

Έξι μήνες μετά, η Βάλια είναι έγκυος και ο Θόδωρος έχει χωρίσει με τη Ρόδη στο «Καφέ της Χαράς». Και ενώ οι δύο συμπέθεροι ετοιμάζονται να υποδεχτούν το εγγονάκι τους, ένα θαύμα συντελείται…

Για χρόνια, η υπόθεση του εμπρησμού στο «Καφέ της Χαράς» έμενε άλυτη. Αυτή ήταν άλλωστε και η αφορμή να ξεκινήσουν τα νέα επεισόδια, καθώς η Βάλια επέστρεψε για να ανακαλύψει τον ένοχο. Αρκετοί ήταν βέβαιοι πως πίσω από αυτήν κρυβόταν ο ίδιος ο Περίανδρος, ενώ για πολλούς τη σπίθα έριξε από λάθος ο Τρελαντώνης.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, η υπόθεση του εμπρησμού του Καφέ βγαίνει στην επιφάνεια ξανά, από μία νέα μαρτυρία που ενοχοποιεί τον Περίανδρο, οδηγώντας στην ομολογία του πραγματικού ενόχου.

Προς μεγάλη έκπληξη των τηλεθεατών, αυτή δεν είναι άλλη από την Τασία.

Βρετανία: Εναλλακτικό εμβόλιο αντί αυτού της AstraZeneca θα προσφέρεται στους κάτω των 40 ετών

Βρετανία: Εναλλακτικό εμβόλιο αντί αυτού της AstraZeneca θα προσφέρεται στους κάτω των 40 ετών

Οι αεροπορικές πτήσεις για  επαναπατρισμό Αυστραλών από την Ινδία θα ξεκινήσουν από τα μέσα Μαΐου

Οι αεροπορικές πτήσεις για επαναπατρισμό Αυστραλών από την Ινδία θα ξεκινήσουν από τα μέσα Μαΐου