Αντίνοος Αλμπάνης: «Κανένας δεν έχει έρθει στη ζωή μου είμαι σαν την καλαμιά στον κάμπο»

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην επιτυχία του «Maestro».

Μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», δήλωσε αρχικά, πως δεν περίμενε να μπει το Maestro στο Netflix.

«Δεν περίμενα να μπει το Maestro στο Netflix. Είχα δει ένα πρώτο cut αρκετούς μήνες, πριν παιχτεί στην τηλεόραση και είχα σοκαριστεί με την ποιότητα της εικόνας», είπε και πρόσθεσε: «Θύμιζε πάρα πολύ ξένη παραγωγή».

Αναφορικά με την αποτυχία, το πώς τη διαχειρίζεται, αλλά και τα σχόλια για τις αναρτήσεις του στα social media, είπε: «Είμαι καλά συμφιλιωμένος με την αποτυχία».

«Προτιμώ μία αποτυχία από την οποία κάτι μαθαίνω, παρά από μία επιτυχία που με έχει βαλτώσει. Δεν είμαστε στο 1992, είμαστε στο 2023. Πια νομίζω ότι τα έχουμε ξεπεράσει αυτά. Δεν έχει κανένας καμία υποχρέωση να με παρακολουθεί στο Instagram», εξήγησε.

Όσο για την περιπέτειά του με τον καρκίνο, δήλωσε: «Καταλαβαίνεις λίγο απότομα και σκληρά το εφήμερο των πραγμάτων. Εκεί είναι που πρέπει να κάνεις 10 βήματα πίσω και να αρχίζεις να ζεις. Μην αφήνεις κανένα λεπτό να πηγαίνει χαμένο. Έχω αφήσει πολλά λεπτά να πάνε χαμένα στη ζωή μου σκεπτόμενος διάφορα πράγματα, δεν με νοιάζει πια. Η ζωή μου είναι δική μου και θέλω να τη ζήσω, όπως εγώ επιθυμώ».

Τέλος, είπε για την προσωπική του ζωή: «Κανένας δεν έχει έρθει στη ζωή μου, είμαι σαν την καλαμιά στον κάμπο».

Βασίλης Μπισμπίκης: O γάμος δεν παίζει κανένα ρόλο στο να είναι ένας άνθρωπος ευτυχισμένος

Ανεκδοτάρα – Πολύ γέλιο: Ο Κρητικός και το ρόλεξ