Άγγελος Μπράτης: «Εγώ που είμαι γκέı πλnρώνω την ίδια εφορiα με τους στρέıτ άντρες, θέλω και τα ίδια δικαιώματα. Έχω άδικο;»

Ο Άγγελος Μπράτης ο οποίος ανήκει στους πιο σπουδαίους σχεδιαστές μόδας της Ελλάδος και έγινε γνωστός

στο ευρύ κοινό και από τη συμμετοχή του στο ριαλιτι GNTM παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και αναφέρθηκε στο νομοσχέδιο που αφορά τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών, καθώς και στο θέμα της τεκνοθεσίας.

Άγγελος Μπράτης για το νομοσχέδιο που αφορά τους γάμους των ομόφυλων ζευγαριών

Ο γνωστός σχεδιαστής δήλωσε αρχικά: «Οι φωνές που δεν σέβονται την ελευθερία του άλλου να θαφτούν εκεί που πρέπει».

Για να προσθέσει στη συνέχεια: «Οι άνθρωποι έχουμε ίδια δικαιώματα, όχι μόνο ίσες υποχρεώσεις. Εγώ που είμαι γκέι, πληρώνω την ίδια εφορία με έναν στρέιτ άντρα. Θα έπρεπε να έχω ακριβώς τα ίδια δικαιώματα. Καλά έκανε η κυρία Ακρίτα και ζήτησε την παραίτηση του κυρίου Βορίδη, τη ζητώ κι εγώ μαζί της».

Ενώ κλείνοντας αναφέρθηκε και στις γνώμες που ακούγονται και θεωρούνται «συντηρητικές»: «Είναι καλό που έχουν γνώμη αυτοί οι άνθρωποι, αλλά θα έπρεπε να την κρατάνε για τον μικρό στενόμυαλο κύκλο τους. Και να μην περιορίζουν άλλους ανθρώπους. Η ανθρωπότητα δεν πηγαίνει μπροστά με τέτοιες απόψεις. Αυτά είναι για να ευχαριστείς τον εαυτό σου και τους φίλους σου».

Άγγελος Μπράτης: “Οι φωνές που δεν σέβονται την ελευθερία του άλλο να θαφτούν εκεί που πρέπει”

To «fresh-news.eu» αποποιείται κάθε ευθύνη από τις αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων ιστοσελίδων, για τα οποία (άρθρα) την ευθύνη την έχει ο υπογράφων ως πηγή.