Αγγελική: Τσακωμοί στον γάμο …

… Ο μεγάλος καυγάς

Αγγελική: Τσακωμοί στον γάμο - Ο μεγάλος καυγάς

Ο γάμος της χρονιάς έρχεται στη σειρά Αγγελική και ο Δημήτρης με την Κατερίνα είναι έτοιμοι για το μεγάλο τους βήμα. Μόνο που κανένας δεν έχει προβλέψει τη συγκλονιστική συνέχεια. Ο γάμος πραγματοποιείται, η Κατερίνα, όμως, δεν εμφανίζεται στην δεξίωση. Ένα γεγονός την έχει κρατήσει πίσω, με τον κόσμο της να διαλύεται.

Αγγελική: Τσακωμοί στον γάμο – Ο μεγάλος καυγάς

Ο Δημήτρης αντιλαμβάνεται πως το τέλος του πλησιάζει και αποφασίζει να αναλάβει δράση. Μία όμορφη τελετή μετατρέπεται σε εφιάλτη. Όλοι κοιτάζουν γεμάτοι απορία, ενώ άλλοι τρέχουν να σωθούν. Τα γέλια μετατρέπονται σε κραυγές φρίκης. Τί θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς;

Η Κατερίνα διαβάζει το γράμμα που είχε γράψει ο Νικόλας στην Μαργαρίτα και συνειδητοποιεί την αλήθεια. Αποφασίζει να μην εμφανιστεί στην δεξίωση, με τον Δημήτρη να αντιλαμβάνεται τί έχει συμβεί. Φωνάζει τον αδελφό του τον Νικόλα, ο οποίος τον προκαλεί με τη στάση του. Ο Δημήτρης θολώνει, τον αρπάζει από τον γιακά και ο καυγάς ξεκινάει.

Γρήγορα τρέχουν να τους χωρίσουν η Αθηνά με τον Στέφανο. Όλοι κοιτάζουν απορημένοι, κανείς δε μπορεί να καταλάβει τί έχει συμβεί. Στο μεταξύ, η Αγγελική έχει εντοπίσει τα οστά του πατέρα της και είναι έτοιμη να ξεσπάσει. Μόνο που ο Δημήτρης δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Ο γάμος μετατρέπεται στην απόλυτη κόλαση, ο Δημήτρης και η Κατερίνα είναι καταδικασμένοι σε έναν έρωτα καταστροφικό, στη σειρά Αγγελική.

Ο Δημήτρης σηκώνει το χέρι του και πυροβολεί την Αγγελική, με τον Νικόλα να μπαίνει μπροστά. Το κόκκινο αίμα της πρωταγωνίστριας, βάφεται με το κόκκινο αίμα ενός Αργυρού. Το θέαμα γίνεται φρικτό για όλους τους καλεσμένους. Η Αθηνά αποφασίζει να αναλάβει δράση, πριν η αστυνομία φτάσει και βάλει στη φυλακή το ίδιο της το παιδί.

 

game of chefs κριτες

Game of Chefs: Αυτό είναι το ανατρεπτικό ριάλιτι μαγειρικής του ANT1 για να χτυπήσει το masterchef

Spoilers

Τζώνη Θεοδωρίδης: Μπαμπάς πάλι στα 59 του χρόνια