Αγγελική επεισόδια: Η στιγμή της αλήθειας και ο θάνατος

Αγγελική επεισόδια: Η στιγμή της αλήθειας και ο θάνατος

Εκείνη θα βάλει εμπόδια πίσω από την πόρτα προκειμένου να δυσκολέψει την είσοδό του, όμως θα βρει τον τρόπο να μπει. Και μάλιστα θα τα καταφέρει τη στιγμή που η Δανάη θα έχει φύγει από το δωμάτιο για να καλέσει βοήθεια. Ο Δημήτρης δεν θα χάσει καιρό και έπειτα από λίγα λεπτά πάλης, θα μαχαιρώσει τη νοσοκόμα της μητέρας του, λέγοντάς της: «Αυτό ήταν, Αγγελική. Ολα τελείωσαν για σένα τώρα πια…», ενώ εκείνη θα του φωνάζει: «Δεν θα γλιτώσεις… Θα σε πιάσουν. Θα έχεις κι εσύ το τέλος που σου αξίζει».

Αμέσως μετά θα το σκάσει από το δωμάτιο και η Αθηνά θα τον φυγαδεύσει στο γραφείο του Στέφανου πιστεύοντας πως εκεί δεν θα τους ψάξει κανείς. Κάνει όμως μεγάλο λάθος.

Ο τρόμος θα ζωγραφιστεί στα πρόσωπα και των δύο όταν ακούσουν τις σειρήνες του περιπολικού αλλά και την προσπάθεια των αστυνομικών να μπουν στο γραφείο όπου κρύβονται.

Η Αθηνά για να τον γλιτώσει από τη σύλληψη και κατά συνέπεια την κατακραυγή του κόσμου, θα του δώσει να πιει δηλητήριο.

Ο θάνατός του δεν θα αργήσει να έρθει. Από το ίδιο μπουκαλάκι θα προσπαθήσει να πιει και η Αθηνά για να σωθεί, όμως για κακή της τύχη, ένας από τους αστυνομικούς που θα έχουν προλάβει να μπουν μέσα, θα της σπρώξει το χέρι και δεν θα προλάβει να καταπιεί το θανατηφόρο υγρό… Ετσι μοιραία θα οδηγηθεί στη φυλακή.

angeliki

Αγγελική Spoiler: Πεθαίνουν στο τελευταίο επεισόδιο Δημήτρης και Αγγελική

Λόττο 12/6 Κλήρωση 2213: Τα αποτελέσματα και οι αριθμοί που κερδίζουν