Ανέκδοτο: Ο εκατομμυριούχος και οι 3 υποψηφιες νύφες ! Τρελό γέλιο

Ένας εκατομμυριούχος είχε τρεις γκόμενες όμως δεν ήξερε ποια απ τις 3 να παντρευτεί.Αποφάσισε να δώσει στην καθεμιά τους από 5.000 ευρώ για να δει πως θα τα ξοδέψουν.Πάει η 1η γκόμενα έξω στην αγορά και έκανε κυριολεκτικά ολική ανακαίνιση καινούργια ρούχα παπούτσια κόμμωση μανικιούρ πεντικιούρ αποτρίχωση όλα ….

Όταν γύρισε πίσω στον άντρα της του λέει:
Ξόδεψα όλα τα λεφτά αγάπη μου για να δείχνω όμορφη για σένα επειδή σε αγαπώ πολύ.

Η 2η βγήκε κι αυτή έξω και αγόρασε καινούργια μπαστούνια του γκολφ παπούτσια κουστούμια ένα iPhone μια τηλεόραση 100 ιντσών ένα home σινεμά κτλ. όλα τα λεφτά τα ξόδεψε εκεί.

Όταν γύρισε κι αυτή σπίτι του λέει: Με τα λεφτά που μου έδωσες αγόρασα όλα αυτά τα δώρα για σένα επειδή σε αγαπώ τόσο πολύ.
Η 3η παίρνει κι αυτή τα 5.000 ευρώ αλλά αυτή τα επενδύει στο χρηματιστήριο. Διπλασιάζει σε αξία την επένδυσή της και επιστρέφει στον άνδρα της τα 5.000 ευρώ ενώ ξανάεπενδύει τα υπόλοιπα χρήματα.

Μόλις γύρισε σπίτι και αυτή λέει στον άντρα: Αγάπη μου επένδυσα τα υπόλοιπα χρήματα για το μέλλον μας. Επειδή σε αγαπώ τόσο πολύ ο άντρας κάθεται όλο το βράδυ και σκέφτετε.
Σκέφτηκε πραγματικά πάρα πολύ και βασανίστηκε για να βρει την καλύτερη απόφαση.
Σκέφτηκε λοιπόν το πώς η κάθε μια τους ξόδεψε τα χρήματα και τελικά αποφάσισε να παντρευτεί αυτήν με τα μεγαλύτερα βυζι@.

Διαβάστε περισσότερα
Στεφανία Καρρά

Written by Στεφανία Καρρά

Αγαπώ τα ταξίδια, το διάβασμα και το καλό φαγητό. Στο SOK απο την πρώτη μέρα

ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Έλληνας γιατρός: Έχουμε εντολή να ασκήσουμε Ιατρική Πολέμου. Επιλέγουμε ποιος θα ζεί”