Αναπτύσσοντας ελπίδα: Η ανακάλυψη πίσω από την αναπαραγωγή μετά από αποτυχία

Η Έλενα Τσαγκρινού σε μια συνέντευξη που έδωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 αποκάλυψε πως βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Μεταξύ άλλων, μίλησε για την αποβολή που είχε, για τη στιγμή που έμαθε ότι είναι ξανά έγκυος, ενώ αποκάλυψε επίσης πότε θα παντρευτεί τον σύντροφό της.

“Είχα αποβάλει στις έξι εβδομάδες. Δεν ανέβηκα ποτέ στη σκηνή, ήταν πλήγμα για εμένα, όμως ήταν απαγορευτικό από τον γιατρό. Έκλαιγα καθημερινά γιατί ήθελα να πάει όλα καλά. Ακόμα με πληγώνει. Ένιωσα την μέρα πριν την αποβολή. Έπρεπε να πάω σε ένα live του συντρόφου μου και αισθανόμουν περίεργα και όντως μετά από δύο μέρες ο γιατρός μας είπε ότι δεν χτυπάει η καρδιά του μωρού”, είπε η Έλενα Τσαγκρινού.

Συνέχισε λέγοντας: “Μετά από μια αποβολή υπάρχει ένα χρονικό διάστημα κατά το οποίο δεν μπορείς να ξαναγίνεις έγκυος. Τον τρίτο μήνα μετά από την αποβολή και ενώ η ψυχολογία μου είχε κάπως βελτιωθεί, έμαθα ότι είμαι και πάλι έγκυος”.

“Ο Κώστας με γέμιζε με τεστ και εγώ δεν ήθελα να ξανακάνω τεστ. Κάποια στιγμή έκανα ένα και βγήκε θετικό. Φωνάζαμε και χαρήκαμε, ήταν τεράστια η χαρά. Τώρα υπάρχει μεγάλη ανησυχία στη σχέση μας καθώς πρέπει να προσέξουμε ώστε όλα να πάνε καλά. Ο Κώστας με προσέχει συνεχώς, δε με αφήνει να κάνω τίποτα”, πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Τέλος, η Έλενα Τσαγκρινού αποκάλυψε ότι σκοπεύουν να παντρευτούν τον αγαπημένο της, τον Dj Stephan, σύντομα. “Θέλω να είμαι μια υπεύθυνη μητέρα και όχι επιτηδευμένη. Θέλω το παιδί μου να μεγαλώσει με τα καλύτερα πράγματα και ελπίζω να κάνω ένα παιδί που θα είμαι περήφανη. Σύντομα θα κάνουμε πολιτικό γάμο και πιστεύω ότι θα συνδυάσουμε τον γάμο με την βάπτιση”, είπε.

Written by admin

Ο Snik στο νοσοκομείο: Χειρουργική επέμβαση για τον δημοφιλή ράπερ!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης αποκαλύπτει την “ανόητη” σχέση με την Κατερίνα Παπουτσάκη