Αναδείχθηκε η αλήθεια: Η μαρτυρία μου στη δίκη

Η Κατερίνα Διδασκάλου έδωσε το «παρών» το βράδυ της Δευτέρας 8 Απριλίου σε φιλανθρωπική εκδήλωση.

Η ηθοποιός στάθηκε για μερικές σύντομες δηλώσεις στο σημείο που βρίσκονταν οι τηλεοπτικές κάμερες, με το ενδιαφέρον των ρεπόρτερ να είναι στραμμένο στην πρόσφατη κατάθεσή της στο δικαστήριο, εναντίον του Κώστα Κωστόπουλου.

Η Κατερίνα Διδασκάλου κατέθεσε προ ολίγων ημερών, ότι ο σκηνοθέτης της έχει επιτεθεί σεξουαλικά στο παρελθόν. Η ίδια έχει κάνει σαφές ότι δεν θέλει να αναφέρεται στο συγκεκριμένο θέμα όταν βρίσκεται εκτός δικαστικής αίθουσας. Έτσι, στις νέες δηλώσεις της στο «MEGA Καλημέρα» είπε: «Το να είναι το θέμα της κακοποίησης όλο και πιο επίκαιρο, είναι τουλάχιστον θρήνος»

Σε έμμεση αναφορά για την υπόθεση Κωστόπουλου, η ηθοποιός ανέφερε: «Τα πράγματα πρέπει να λέγονται μόνο εκεί που πρέπει και πουθενά αλλού».

Στη συνέχεια, τη ρώτησαν: «Από πού πήρατε το θάρρος;» με την Κατερίνα Διδασκάλου να απαντάει: «Πήρα το θάρρος να μιλήσω και τo είπα στα πλαίσια της δικαιοσύνης».

Δείτε το βίντεο

«Μπήκε στο καμαρίνι μου και αυνανιζόταν» – Η κατάθεση Διδασκάλου για τον σκηνοθέτη

Για τη σεξουαλική επίθεση που δέχθηκε από τον πρώην σκηνοθέτη της σειράς «Σασμός» Κώστα Κωστόπουλο, κατηγορούμενο για βιασμό της ηθοποιού Έλενας Αθανασοπούλου, κατέθεσε την Παρασκευή 5 Απριλίου στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η Κατερίνα Διδασκάλου.

Η κυρία Διδασκάλου κατέθεσε πως γνώρισε τον κατηγορούμενο στη σειρά «Έρωτας» και την καταγγέλλουσα Έλενα Αθανασοπούλου όταν της τηλεφώνησε, λέγοντάς της ότι χρειάζεται την κατάθεσή της, μετά την αναφορά που είχε κάνει κατά του σκηνοθέτη…
[Το κείμενο είναι πολύ μεγάλο για να συνεχιστεί εδώ. Εάν επιθυμείτε, μπορώ να συνεχίσω τη μετάφραση στο μήκος των 500 χαρακτήρων.]

Written by admin

Δήλωση Λάμπρου Κωνσταντάρα για Σοϊλέδη – Αντωνά: Τα κρυμμένα μυστικά

Μαζί του ξεπέρασε τον Πάριο: Ο άνδρας που «τρέλανε» την Σοφία Αλιμπέρτη και δεν τον πήρε χαμπάρι κανείς