Δήλωση Λάμπρου Κωνσταντάρα για Σοϊλέδη – Αντωνά: Τα κρυμμένα μυστικά

Ξέρω αυτά που πρέπει να ξέρω, ποτέ δεν θα ρωτούσα κάτι παραπάνω. Αυτό είναι το μήνυμα που έστειλε ο φίλος του Άρη Σοϊλέδη, Λάμπρος Κωνσταντάρας, σχετικά με τον αιφνίδιο χωρισμό του Σοϊλέδη με τη Μαρία Αντωνά.

Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από το zappit.gr και σχολίαστηκε από τη Φαίη Σκορδά και την παρέα του Fay’s Time. Ο Κωνσταντάρας αρκέστηκε στα λόγια του κουμπάρου του ζευγαριού για το θέμα και αρνήθηκε να αποκαλύψει οτιδήποτε παραπάνω.

“Μείνει σε αυτά που είπε ο κουμπάρος του ζευγαριού. Δεν θέλω να μιλήσω εξ ονόματός τους και προτιμώ να μη μιλούν αντιπρόσωποι αντί αυτών”, δήλωσε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ.

Ο ίδιος είχε περάσει το Σαββατοκύριακο στον Βόλο με τον Άρη Σοϊλέδη και δύο κοινούς τους φίλους, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει τυχόν διαφορές μεταξύ του ζευγαριού.

Με βάση τις δηλώσεις του Λάμπρου Κωνσταντάρα, φαίνεται πως το ζευγάρι διαλύει την σχέση του χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες. Και ίσως αυτό είναι και το καλύτερο για όλους μας. Ας σέβουμε την ιδιωτική ζωή των ανθρώπων και ας μην προβαίνουμε σε παραπάνω ερωτήσεις που δεν μας αφορούν. Ας αφήσουμε τους ανθρώπους να αποφασίζουν για τη ζωή τους με τον τρόπο που επιθυμούν, χωρίς περιστασιακά σχόλια ή εντροπιασμό.

Written by admin

Άρης Σοϊλέδης αντιδρά στον χωρισμό: Όλοι έχουν τη γνώμη τους

Αναδείχθηκε η αλήθεια: Η μαρτυρία μου στη δίκη