Άγριο κράξιμο στην κόρη του Γιώργου Νταλάρα – Περιστατικό με το σύζυγό της που εκνεύρισε τον κόσμο – Τι συνέβη;

Πριν μερικά χρόνια η κόρη του Γιώργου Νταλάρα είχε δεχθεί άγριο κράξιμο. Ποιο ήταν το περιστατικό με το σύζυγό της που εκνεύρισε τον κόσμο;

Σύμφωνα με την Εspresso η κόρη του Γιώργου και της Άννας Νταλάρα είχε πάρει μαζί την υπηρέτριά της για να αναλάβει εξ ολοκλήρου τη φροντίδα των παιδιών της, έτσι ώστε να μπορέσουν η ίδια και ο σύζυγός της, Μίλτος Σωτηριάδης, να παρακολουθήσουν απερίσπαστοι την παράσταση «Μη μου γράφεις γράμματα» της Εστουδιαντίνα Νέας Ιωνίας, στην οποία συμμετείχε τότε και ο Γιώργος Νταλάρας.

Το πολυσυζητημένο ζευγάρι φάνηκε αμήχανο στα φλας των φωτογράφων που άστραψαν πάνω τους την ώρα που μπήκαν στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού. Πρώτα εμφανίστηκαν στον χώρο η Γεωργιάννα και ο Μίλτος και ακολούθησε η ασιατικής καταγωγής κυρία, η οποία κρατούσε από το χέρι τον μικρότερο γιο της οικογένειας, Φοίβο, και είχε τα μάτια της επάνω στον μεγαλύτερο, τον Γιώργο, που περπατούσε λίγο πίσω από τη μαμά του.

Η κόρη του Γιώργου Νταλάρα με το σύζυγό της στο Ηρώδειο

Η οικογένεια είχε καθίσει στις πρώτες θέσεις και ενώ το ζευγάρι συνομιλούσε μέχρι να άρχισε η παράσταση, η αλλοδαπή κυρία είχε συνεχώς τα μάτια της επάνω στα παιδιά. Όπως ήταν φυσικό, δεν έλειψαν τα σχόλια από άλλους θεατές που αναγνώρισαν την κόρη του Γιώργου και της Άννας Νταλάρα και τον γιο του καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών, γνωστού σκηνοθέτη Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου.

«Καλά, με τη Φιλιππινέζα τους ήρθαν στο Ηρώδειο; Δεν μπορούσαν να τα προσέξουν μόνοι τους; Δίπλα τους κάθονται» ακούσαμε κάποιον ν’ αναρωτιέται χαμηλόφωνα, σχολιάζοντας την κίνηση-πρόκληση του ζευγαριού σε μία εποχή όπου τέτοιου είδους συμπεριφορές όχι μόνο δεν περνάνε απαρατήρητες αλλά ούτε μένουν ασχολίαστες.

Αποστολία Ζώη: Για το «Μου έλειψες» τα παιδιά είχαν στο μυαλό τους τον Σταμάτη Γονίδη

Τροχονόμος Στη Λάρισα Έκοψε Κλήση Στην Γυναίκα Του Επειδή Είχε Παρκάρει Παράνομα Σε Θέση Αναπήρων