Άγριες Μέλισσες: Το σχέδιο εκδίκησης της Μυρσίνης – η φυγάδευση του μικρού Σέργιου

sok agries melisses

Η στιγμή που η αδελφές Σταμίρη συνειδητοποιούν τον κίνδυνο που τις απειλεί στο σημερινό επεισόδιο των «Άγριων Μελισσών».

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει για το Διαφάνι καθώς η Μυρσίνη έχει καταστρώσει το σχέδιό της για την εξόντωση των αδελφών Σταμίρη στις «Άγριες Μέλισσες».

Σε μια συγκλονιστική σκηνή που πρόβαλε αποκλειστικά το σημερινό «Πρωινό», Νικηφόρος και Κωνσταντής βάζουν στον πάγο τις διαφορές τους και σπεύδουν στο σπίτι των αδελφών για να τις προειδοποιήσουν.

Όμως, ούτε κι αυτοί γνωρίζουν το μονοπάτι που ακολουθεί το μυαλό της Μυρσίνης. Το μόνο που ξέρουν είναι πως κάτι κακό θα συμβεί και γι’ αυτό πρέπει να απομακρυνθούν επειγόντως όλοι από το σπίτι. Μάλιστα, ο Νικηφόρος προτείνει να καταφύγουν όλοι -οι τρεις αδελφές, ο Λάμπρος, ο Νικηφόρος, ο Κωνσταντής και ο μικρός Σέργιος- στο σπίτι του στη Λάρισα όπου θα είναι ασφαλείς από την οργή της Μυρσίνης.

Η Δρόσω αντιδρά στην πρόταση αντιλέγοντας πως αυτό δεν μπορεί να κρατήσει για πολύ και η Ελένη θυμάται την συνάντησή της με την τέως πεθερά της και τις συμβουλές εκείνης να στείλουν το παιδί στη Λάρισα. Θυμάται το ανέκφραστο πρόσωπο της Μυρσίνης και προαισθάνεται το κακό που έρχεται.

Δείτε τις αποκλειστικές σκηνές από τις «Άγριες Μέλισσες» που πρόβαλε το «Πρωινό»:

Διαβάστε επίσης »

Χamos

Τάσος Μπερδέσης: Πού στρέφονται οι έρευνες – Τι λέει ο φίλος του δικηγόρος Σάκης Κεχαγιόγλου

Χamos

Βόλος: Σκότωσε γάτα και μετά την πέταξε στα σκουπίδια – Συνελήφθη 88χρονος