Άγριες Μέλισσες spoiler: Το φιλί που στέλνει τον Γραμματικό στο χώμα

sok

Ο Γραμματικός και η Πηνελόπη ανταλλάζουν ένα τελευταίο φιλί, λίγο πριν το τέλος στις Άγριες Μέλισσες.

Φαίνεται πως η πρωταγωνίστρια έχει επιλέξει ξεκάθαρα πλευρά, με το να βρίσκεται δίπλα του σε όλες του τις έρευνες. Εάν ευθύνονται οι Σεβαστοί, τότε θα πρέπει να καταδικαστούν, με κάθε κόστος. Έτσι, η Πηνελόπη τον υποστηρίζει, με το πάθος τους να ξανά φουντώνει.

Ένα τους φιλί θα είναι και το μοιραίο. Εκείνη θα τον κοιτάξει στα μάτια, μετανιώνοντας για όλα όσα του έκανε στο παρελθόν. Θα τον πλησιάσει γλυκά και θα του δώσει ένα τρυφερό φιλί, με την καρδιά του Αλέξη να φτερουγίζει. Άλλωστε, κανείς δε μπορεί να αμφισβητήσει πως οι δυο τους αγαπήθηκαν πολύ, παρόλο που η Πηνελόπη δεν ξεπέρασε ποτέ τον Μελέτη.

Ένα φιλί φέρνει το οριστικό αντίο
Για κακή τους τύχη, μπροστά στο φιλί που θα ανταλλάξουν η Πηνελόπη και ο Γραμματικός στις Άγριες Μέλισσες, θα βρεθεί ο Μελέτης. Παρακολουθώντας τις κινήσεις του εισαγγελέα, θα αντικρίσει από μακριά την αγαπημένη του να τον φιλάει. Τότε είναι που θα αλλάξει όλος του ο κόσμος. Θα συνειδητοποιήσει πως δε θέλει να χάσει ξανά την Πηνελόπη από κοντά του.

Έτσι, παρόλο που επέμενε στον Αχιλλέα να αφήσει τον Αλέξη ήσυχο, τώρα θα πάρει το μέρος του. Αυτό θα δώσει μεγάλη χαρά στους Αβάντες, καθώς ο Μελέτης αποτελούσε το μοναδικό τους εμπόδιο για τον θάνατό του. Από τη στιγμή που εκείνος θα δώσει την άδεια για τη δολοφονία, όλα θα αλλάξουν οριστικά.

Ο Γραμματικός και η Πηνελόπη θα χωριστούν για πάντα, με το φιλί να αποτελεί μια τελευταία ανάμνηση για την ίδια, στις Άγριες Μέλισσες. Ένα φιλί που θα ξυπνήσει την ελπίδα για τους δύο. Μια ελπίδα που θα σβήσει σε μια στιγμή, με τα όνειρά τους να γκρεμίζονται οριστικά.

Χamos

Ζέτα Δούκα: Δεν περίμενα να επικοινωνήσει μαζί μου ο Γιώργος Κιμούλης

Χamos

8 Λέξεις: Δείτε τι θα γίνει στο επόμενο επεισόδιο 18/5 – πρώτα πλάνα