Άγριες Μέλισσες Spoiler: Σοκ ο Μάνος Βόσκαρης είναι αδερφός του Δούκα

Στις 4 Ιανουαρίου με καθηλωτικές ανατροπές, επιστρέφουν οι Άγριες Μέλισσες. Ο Δούκας και Μιλτιάδης Σεβαστός έχουν και άλλο αδελφό και αυτός είναι ο Μάνος Βόσκαρης!Η βόμβα που θα σκάσει δεν θα έχει προηγούμενο, καθώς ο Βόσκαρης θα ζητήσει από τον Δούκα Σεβαστό μέρος από την περιουσία του, αφού είναι είναι ετεροθαλής αδελφός του! Η Ασημίνα θα πάρει τον μικρό Σέργιο και θα βρει καταφύγιο στο σπίτι του Μπάμπη…

Ο Νικηφόρος θα απειλήσει τον Μπάμπη με όπλο και θα χτυπήσει την Ασημίνα η οποία είναι έγκυος αλλά δεν ξέρει, ποιός είναι ο πατέρας!

Ο Σέργιος Σεβαστός, ο πατέρας του Δούκα και του Μιλτιάδη, πήρε τον μικρό Βόσκαρη από το ορφανοτροφείο και τον έβαλε να δουλεύει γι’ αυτόν έχοντάς τον υπό την προστασία του. Γιατί όμως έκανε αυτό το καλό; Τυχαία επέλεξε τον Μάνο; Γιατί του είχε ιδιαίτερη αδυναμία και συμπάθεια; Γιατί πολύ απλά εκείνος ήταν το νόθο παιδί του από την παράνομη σχέση που είχε με την Ελένη, τη μητέρα του Βόσκαρη.

Η μάνα του Βόσκαρη έμεινε έγκυος από το αφεντικό της και έκρυψε την αλήθεια από τον βίαιο άντρα της. Ωστόσο εκείνος έμαθε τα πάντα και από τον θυμό του προσπάθησε να σκοτώσει τόσο την ίδια όσο και το αγέννητο παιδί. Εκείνη όμως, προκειμένου να σώσει τον εαυτό της και το παιδί της, τον σκότωσε με τσεκουριές στο κεφάλι. Η μητέρα του, η Ελένη φυλακίζεται, γεννάει το παιδί στη φυλακή κι ύστερα ο μικρός πηγαίνει σε ορφανοτροφείο. Η μόνη χάρη που ζήτησε τότε η μάνα από τον ερ@στή της ήταν το παιδί της να έχει μια εύκολη ζωή. Έτσι κι έκανε ο Σέργιος Σεβαστός όταν πήρε το παιδί κοντά του.

Ο Μάνος Βόσκαρης θα δείξει τον βίαιο και αδίστακτο χαρακτήρα του και θα διεκδικήσει όλα όσα του αναλογούν στα περιουσιακά της οικογένειας Σεβαστού, ανοίγοντας τον ασκό του Αιόλου.

Τάκης Ζαχαράτος: Ο Τάκης Ζαχαράτος μεταμφιέστηκε σε Άννα Μαρία Ψυχαράκη (viral video)

Τhe Bachelor 2 spoiler: Δείτε σε ποιον έγινε πρόταση να γίνει ο επόμενος barcelor