Άγριες Μέλισσες spoiler: Νέα Επεισόδια στις 4 Ιανουαρίου 2021

Το 2021 θα δούμε νέους έρωτες να γεννιούνται, γάμους να χαλάνε, καινούργιες ίντριγκες στο Διαφάνι και πολλές ανατροπές.Νέοι έρwτες στο Διαφάνι
Στο τελευταίο επεισόδιο είδαμε τον Κωνσταντή και τη Δρόσω να δίνουν ένα παθιασμένο…

φιλί. Ο έρwτας ανάμεσα στον Σεβαστό και τη μικρή Σταμίρη αρχίζει να φουντώνει και ο Κωνσταντής δεν μπορεί να κρύψει πια τα συναισθήματά του.Aν χαλάσει τον αρραβώνα του με τη Δόμνα, ο πατέρας της θα τον εκδικηθεί βγάζοντας στη “φόρα” όλες τις παράνομες δραστηριότητές του με τον Μελέτη. Ωστόσο, ο Κωνσταντής θα βάλει την καρδιά του πιο πάνω από το μυαλό του.

Παράλληλα, θα δούμε να γεννιέται ένας έρwτας ανάμεσα στη Ρίζω και τον Προύσαλη. Οι δυο τους θα δώσουν τυχαία ένα πεταχτό φιλί και τότε θα αντιληφθούν τα συναισθήματα που τρέφουν ο ένας για τον άλλον τόσο καιρό.
Θα υπάρξει επανασύνδεση ανάμεσα στον Μιλτιάδη και τη Βιολέτα που είχαν χωρίσει.
Ο γάμος της Ασημίνας και του Νικηφόρου πάει από το κακό στο χειρότερο. Ο Νικηφόρος θα ανακαλύψει πως η γυναίκα του τον απατά με τον Μπάμπη και τότε θα τον απειλήσει με ένα όπλο, ώστε να την αφήσει ήσυχη.

Θα αποπειραθεί να σκοτώσει τον εραστή της, καθώς είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να κρατήσει ζωντανό τον γάμο του και όλα όσα έχτισαν με τόσο κόπο.
Την ίδια στιγμή, ο αρραβώνας του Άγγελου και της Σοφούλας θα χαλάσει, καθώς ο Μάνος Βόσκαρης θα καταφέρει να σαγηνεύσει την κόρη του Τόλλια. Βάζοντας σε εφαρμογή το σατανικό του σχέδιο για να εδραιωθεί στο χωριό, ο Βόσκαρης θα ξελογιάσει τη Σοφούλα, η οποία δεν γνωρίζει με ποιον πάει να μπλέξει, και θα δημιουργήσει μεγάλο σκάνδαλο στο Διαφάνι, ενώ θα πληγεί σημαντικά η υπόληψη της οικογένειας Τόλλια.

Μυστικά και αλήθειες
Ο Μελέτης θα μάθει ότι ο βιολογικός του πατέρας είναι ο Σωκράτης Θέμελης και θα χάσει τη γη κάτω απ’ τα πόδια του, ενώ θα θέλει να μάθει τα πάντα για το παρελθόν ανάμεσα σε εκείνον και τη μητέρα του την Ανέτ. Ο Μελέτης θα έρθει αντιμέτωπος με έντονα συναισθήματα όταν μάθει το μεγάλο μυστικό της μητέρας του.

Παράλληλα, μετά την αποκάλυψη του Δούκα στη Μυρσίνη, πως ο ίδιος μαζί με τον Σέργιο σκότωσαν τον Γιώργο Σταμίρη, τον πατέρα των τριών κοριτσιών, το ζευγάρι έχει απομακρυνθεί. Ο Δούκας αισθάνεται πιο μόνος από ποτέ.
Τέλος, ο Τάκης θα φτάσει στο Διαφάνι και θα αναστατώσει τη ζωή της Δρόσως, η οποία φοβάται πως θα αποκαλύψει ότι ο Σέργιος είναι δικός της γιος, αφού ο ίδιος γνωρίζει την αλήθεια.

Ένα νέο πρόσωπο μπαίνει στο Διαφάνι και θα καταστρέψει τον Μάνο Βόσκαρη. Η Ελένη ψάχνει ενοχοποιητικά στοιχεία για τον Μάνο Βόσκαρη και θα τα βρει στο πρόσωπο της Λέτας, η οποία ξέρει τα πάντα για το παρελθόν του.

Άδωνις Γεωργιάδης – Ευγενία Μανωλίδου: Οι ευχές τους για τα Χριστούγεννα

Stella Tennant: Πέθανε το διάσημο μοντέλο των 90s, λίγες μέρες μετά τα γενέθλια του!