Άγριες Μέλισσες Spoiler: Πολύ άσχημο ξέσπασμα από τον μικρό Σέργιο!

Χamos

Στη Λάρισα θα βρεθεί ο μικρός Σέργιος, μετά από τις πιέσεις του πατέρα του, στις Άγριες Μέλισσες. Αυτό που δε μπορεί να συνειδητοποιήσει ο Νικηφόρος είναι το πόσο όμορφα περνάει ο γιος του με τις αδελφές Σταμίρη. Όσο μένει στο πλευρό της Ασημίνας και της Δρόσως, οι μέρες στο Διαφάνι κυλούν πάρα πολύ όμορφα και ξέγνοιαστα.

Συμμετέχει κανονικά στο σχολείο, με τον θείο Λάμπρο να τον βοηθάει σημαντικά, ώστε να καλύπτει γρήγορα τα κενά που άφησαν το Παρίσι και τα προβλήματα στους Σεβαστούς. Βλέπει τους φίλους του καθημερινά, ενώ η ζωή του αποκτά νόημα, μέσα από τις ατελείωτες ώρες παιχνιδιού. Οι αδελφές Σταμίρη φροντίζουν ώστε να μη του λείπει τίποτα, από το αγαπημένο του φαγητό, μέχρι και από εξορμήσεις στη φύση.

Η καθημερινότητα στην Λάρισα
Όλα αυτά έρχεται για να διαλύσει μέσα σε μια στιγμή ο πατέρας του. Μετά την άρνηση της Ασημίνας να μετακομίσει στην Λάρισα, ο μικρός Σέργιος φεύγει από το σπίτι των Σταμίρη, στις Άγριες Μέλισσες. Ο Νικηφόρος δε δίνει καμία ευκαιρία στην πρώην σύζυγό του. Αρπάζει το παιδί με το ζόρι και πηγαίνει να ζήσει μακριά. Εκεί, όμως, ξεκινούν τα δύσκολα για τους πρωταγωνιστές.

Ο μικρός Σέργιος αρνείται να προσαρμοστεί στο νέο του σπίτι στη Λάρισα, με τους καυγάδες να ξεκινούν, στις Άγριες Μέλισσες. Αρνείται να φάει, να παίξει, αλλά και να μπει στη διαδικασία αναζήτησης νέου σχολείου. Ο Νικηφόρος απελπίζεται, αλλά τα τελευταία γεγονότα δε τον αφήνουν να σκεφτεί λογικά. Βλέπει τον γιο του να μαραζώνει, η οργή του, όμως, είναι μεγαλύτερη από την θλίψη του.

Έτσι, όσο οι μέρες περνούν, ο Σέργιος ανυπομονεί να δει ξανά την μητέρα του. Η Ασημίνα και η Δρόσω, γεμάτες λαχτάρα και προσμονή, του ετοιμάζουν μία πολύ μεγάλη έκπληξη. Οι μέρες για τη δίκη, βέβαια, πλησιάζουν, με την αγωνία να κορυφώνονται για τους πρωταγωνιστές. Μόνον ο Νικηφόρος φαίνεται ήρεμος, μία κατάσταση που θα γκρεμιστεί σύντομα…

Χamos

Η Γκρ. Τούνμπεργκ μιλά για την συνάντησή της με τον Ντ. Άτενμπορο

Χamos

Πάσχα 2021: Ανοιχτά σήμερα Κυριακή των Βαΐων τα εμπορικά καταστήματα