Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο γάμος Ελένης και Λάμπρου δεν είναι αυτό που νομίζεις

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο γάμος Ελένης και Λάμπρου δεν είναι αυτό που νομίζεις

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Εννέα στους δέκα τηλεθεατές της σειράς Άγριες Μέλισσες επιθυμούν στο φινάλε της σειράς να δουν τον γάμο της Ελένης και του Λάμπρου.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο γάμος Ελένης και Λάμπρου δεν είναι αυτό που νομίζεις

Το πολυβασανισμένο τηλεοπτικό ζευγάρι, που έχει περάσει ένα σωρό τραγωδίες και βάσανα στο Διαφάνι βαδίζει σταθερά προς ένα καρμικό τέλος.

Η σειρά αυτό το διάστημα κινείται γύρω από τη δίκη του βασανιστή της Ελένης, του Μάνου Βόσκαρη, ενώ και οι αδελφές της – Ασημίνα και Δρόσω – έχουν πολύ δρόμο ακόμα για τη συμφιλίωση. Και ενώ όλα φαίνονται πολύ ρευστά, κυκλοφόρησαν εικόνες από τον γάμο της Ελένης και του Λάμπρου, ρόλους που ερμηνεύουν η Μαρία Κίτσου και ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος.

Κατά μία έννοια το τηλεοπτικό κοινό δικαιώνεται. Στις εικόνες βλέπουμε τον «τέλειο» γάμο. Η Ελένη σε νυφικό της Ουρανίας και όλο το Διαφάνι δίνει το παρών φορώντας «τα καλά» του σε ένα γραφικό ξωκκλήσι που θα σφραγίσει έναν δυνατό έρωτα που δεν κατάφεραν να λυγίσουν οι δυσκολίες. Παράλληλα οι Σεβαστοί έχουν μάθει την εγκυμοσύνη της Πηνελόπης από τον Αλέξη, ενώ και η Δρόσω με την Ασημίνα έχουν «θάψει το τσεκούρι του πολέμου».

Στους καλεσμένους στις Άγριες Μέλισσες βλέπουμε και την Μαντάμ Κούλα, από την πλευρά της Δρόσως, ενώ το γλέντι θα είναι παρόμοιο και καλύτερο από το γλέντι για τον γάμο της Βιολέτας και του Μιλτιάδη. Πρωτοστατεί ο Παπά Γρηγόρης και το ζευγάρι πραγματικά ζει το όνειρο.

Χωρίς να αποκλείεται ότι οι σεναριογράφοι των Άγριων Μελισσών θα παντρέψουν τελικά της Ελένη με τον Λάμπρο, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ακόμα. Οι εικόνες προέρχονται από ένα όνειρο που βλέπει κάποιος χαρακτήρας στις Άγριες Μέλισσες. Έναν τέτοιο γάμο ονειρεύεται ο Λάμπρος, αλλά και η Ελένη που πρώτα όμως πρέπει να βάλει φυλακή τον διαβολικό Βόσκαρη.

Τα γυρίσματα έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, αλλά δεν πρόκειται για τον αληθινό γάμο των χαρακτήρων, ο οποίος θα έφερνε τρομερή χαρά στις αδελφές Σταμίρη και ειρηνική συνύπαρξη στο Διαφάνι.

Για την αρχική σελίδα « Άγριες Μέλισσες » πατήστε ΕΔΩ

serfare.com

Έλλη Κοκκίνου: Τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά που την οδήγησαν στην κατάθλιψη

Το ξέρατε; Οι σκύλοι καταλαβαίνουν τα λόγια και τη χροιά της φωνής μας…