Άγριες μέλισσες spoiler: Φριχτό το τέλος του Βόσκαρη μέσα στη φυλακή

Το τέλος του φτάνει και θα σοκάρει, γιατί θα είναι το ίδιο σκληρό όπως κι αυτός. Άλλωστε, αυτός ο χαρακτήρας δεν μπορεί να φύγει έτσι αθόρυβα, ενώ έσπειρε τον τρόμο και το θάνατο σε ανυπεράσπιστα θύματα. Όσο κι αν έκρυψε για χρόνια τη διαστροφή του, φτάνει η στιγμή που θα πληρώσει με το χειρότερο τρόπο τα εγκλήματά του. Θα τον τιμωρήσουν κάποιοι που υπέφεραν στα χέρια του και γνωρίζουν ότι έχει φερθεί ανελέητα από όπου κι αν έχει περάσει.Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της…

«ΟΝ time», αν και έχει ακουστεί ότι θα δώσει τέλος στη ζωή του μέσα

στις φυλακές όπου θα καταλήξει, η λύτρωση δεν θα έρθει έτσι ανώδυνα για τον Μάνο Βόσκαρη. Άλλωστε, θα ήταν φοβερά προβλέψιμο να αυτοκτονήσει και το συγγραφικό δίδυμο της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης μας έχει συνηθίσει σε φοβερές ανατροπές, αλλά και σκηνές που κόβουν την ανάσα.

Οπότε, και τώρα αναμένεται να κάνουν μια ανατρεπτική…

έξοδο για τον Βόσκαρη.

Η Σοφούλα (Βίκυ Διαμαντοπούλου) -με τη βοήθεια της Ελένης (Μαρία Κίτσου) και του εισαγγελέα Αλέξη Γραμματικού (Σπύρος Σταμούλης), είναι η γυναίκα που θα του δώσει τη χαριστική βολή.

Αυτή θα τον καταδώσει στη Χωροφυλακή. Στο δικαστήριο που θα γίνει θα φέρει στοιχεία για τον άνδρα της και παρ’ ολίγον δολοφόνο της.

Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι σκηνές και οι καταθέσεις στο δικαστήριο, όπου θα βγουν στο φως όλα τα εγκλήματα του Βόσκαρη. Κανείς πια δεν θα μπορέσει να τον βοηθήσει παρά τους εκβιασμούς που θα κάνει, όταν καταλάβει ότι φτάνει το τέλος του, τόσο στον Δούκα Σεβαστό (Λεωνίδας Κακούρης)

Όσο για τη Μυρσίνη.

Τα ενοχοποιητικά στοιχεία θα είναι ατράνταχτα κι αυτό για το οποίο πάσχιζε τόσα χρόνια η Ελένη θα γίνει πραγματικότητα. Ο Βόσκαρης θα καταδικαστεί να περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή.
Ο άλλοτε πανίσχυρος διοικητής της Χωροφυλακής, χωρίς ίχνος μεταμέλειας, θα περάσει τη σιδερόφρακτη πόρτα των φυλακών, αλλά στο Διαφάνι «ψιθυρίζεται» ότι εκεί δεν θα μείνει για πολύ. Η μοίρα θα παίξει το δικό της ανατρεπτικό και σκληρό παιχνίδι. Πριν πάει στις γυναικείες φυλακές, όπου βασάνισε και βiασε γυναίκες -μεταξύ αυτών και την Ελένη- ήταν διευθυντής στις ανδρικές φυλακές της Κέρκυρας. Για κακή του τύχη στη φυλακή τον… περιμένουν παλιοί κρατούμενοι που τους έκανε τη ζωή τους κόλαση. Έτσι, έρχεται η ώρα που θα κάνουν κι εκείνοι το ίδιο σ’ αυτόν.

Οι φυλακισμένοι θα αποφασίσουν να τον τιμωρήσουν με τον πιο σκληρό τρόπο: Να τον κακοποιήσουν ευvoυχίζοντάς τον και αφήνοντάς τον να πεθάνει μέσα σε φριχτούς πόνους από αιμορραγία! Για πρώτη ίσως φορά ο Βόσκαρης θα καταλάβει τι σημαίνει τρόμος και θα νιώσει ανυπεράσπιστος, όπως αισθάνθηκαν οι άνθρωποι που έβλαψε.

Έχουμε δει σκληρές σκηνές στις «Άγριες Μέλισσες», μεταξύ αυτών και το βιασμό της Ελένης από τον ίδιο, όμως, όπως μάθαμε, η τελική σκηνή θα είναι εξαιρετικά δραματική, αλλά και σοκαριστική.

Survivor spoiler Διαρροή 4/3: Αποχωρεί ο Τζέιμς μετά τον καβγά με τον Κατσούλη;

Η Amazon ανοίγει στο Λονδίνο ένα σούπερ μάρκετ χωρίς ταμεία