Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης ετοιμάζει την δολοφονία του Μιλτιάδη!

αγριες μελισσες

Φαίνεται πως ο Μελέτης στέκεται στο πλευρό του Δούκα, ξεσπώντας για όσα κάνει ο Μιλτιάδης, στις Άγριες Μέλισσες.

Η μόνη του επιθυμία είναι να βγει άμεσα από τη μέση ο θείος του, καθώς δημιουργεί προβλήματα, τόσο στην οικογένεια, όσο και στον ίδιο τον συνεταιρισμό. Παρά τα τελευταία γεγονότα, ο Δούκας αποφασίζει να προχωρήσει το σχέδιο του εργοστασίου.

Έτσι, οι εντατικές εργασίες ξεκινούν, με τα εγκαίνια να πλησιάζουν. Πρόσωπα της υψηλής κοινωνίας, αλλά και βουλευτές και πολιτικοί συγκεντρώνονται στη δεξίωση του Δούκα για να γιορτάσουν την άφιξη των νέων τσιγάρων στην αγορά. Φυσικά, σε αυτό δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του κουβέντα ο Μιλτιάδης, ο οποίος εμφανίζεται στην εκδήλωση έξαλλος.

Χωρίς πρόσκληση και γνωρίζοντας πόσο ανεπιθύμητος είναι, ο Μιλτιάδης δημιουργεί μεγάλη αναστάτωση με την παρουσία του. Αμέσως, αρχίζει να υποτιμά τον Δούκα στους καλεσμένους του, διαβάλλοντάς τον άσχημα. Φωνάζει σε όλους πόσο φρικτά φέρεται στους εργάτες του, αλλά και στα μέλη του συνεταιρισμού. Όλοι μένουν άναυδοι, με την Μυρσίνη να νιώθει μεγάλη ντροπή.

Τότε ο Μελέτης προτείνει στον θείο του πως η μόνη λύση για να εξαφανιστεί ο Μιλτιάδης, είναι η δολοφονία του, στις Άγριες Μέλισσες. Αυτό, μπορεί να βάζει σε σκέψεις τον Δούκα, όμως, ποτέ δε θα λέρωνε τα χέρια του με το αίμα του αδελφού του. Έτσι, αναφέρει στον Μελέτη πως η λύση βρίσκεται μακριά από τον θάνατο… Μία λύση που μοιάζει με θάνατο για τον Μιλτιάδη, την Βιολέτα και τον Λάμπρο.

Χamos

Survivor αποχώρηση σήμερα 21/4: Ποιος θα αποχωρήσει από το σαρβάιβορ

Χamos

Η Φάρμα: Έμπλεξαν τις κατσίκες με τις αγελάδες … Επικός καυγάς Τζώρτζογλου – Μιχαλοπούλου