Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο Μελέτης και η σχέση του με τη Χούντα στον 3ο κύκλο

agries-melisses:-o-meletis-kai-i-schesi-tou-me-ti-chounta-ston-3o-kyklo

Ο Δούκας και ο Μελέτης θα απασχολήσουν αρκετά τους τηλεθεατές στην τρίτη σεζόν Άγριες Μέλισσες, καθώς η σύνδεσή τους με την χούντα, θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην εξέλιξη της σειράς.

Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενο σχετικό άρθρο, ο Δούκας θα έχει ισχυρή παρουσία στον τρίτο κύκλο, με το όνομά του να εμπλέκεται με σκοτεινές οργανώσεις και κυβερνητικούς παράγοντες.

Θα υπηρετήσει πιστά το νέο πολίτευμα και θα γίνει η αιτία για αρκετές εγκληματικές ενέργειες. Θα έχει εξουσία στα χέρια του, καθώς η θέση, για την οποία προορίζεται, θα είναι υψηλόβαθμη. Από τη στιγμή που τον έχουν εγκαταλείψει τόσο ο Νικηφόρος, όσο και ο Κωνσταντής, ο Δούκας θα βρει παρηγοριά στον αγαπημένο του ανιψιό.

Ο Μελέτης στο πλευρό του Δούκα
Ο Μελέτης, ανέκαθεν ακολουθούσε πιστά τον θείο του στις Άγριες Μέλισσες, με αποτέλεσμα η σύνδεσή του με την Χούντα να είναι αναπόφευκτη. Τί σημαίνει αυτό; Δούκας και Μελέτης θα απολαύσουν τα πλεονέκτημα που θα τους δώσει η νέα κυβέρνηση. Έτσι, θα κάνουν άνω κάτω τις ζωές των κατοίκων του Διαφανίου.

Επιπλέον, δύο νέα πολύ σημαντικά πρόσωπα θα εισβάλλουν στην αγαπημένη μας σειρά, με καθοριστικούς ρόλους για την εξέλιξη της υπόθεσης. Ο Μελέτης θα βρεθεί στο επίκεντρο των περιστάσεων, με την Ανέτ, τον Κωνσταντή, αλλά και την Πηνελόπη να του γυρίζουν την πλάτη. Ο μοναδικός του σύμμαχος σε αυτό, θα είναι ο αγαπημένος του θείος.

Είναι σίγουρο, πάντως, πως αρκετοί ακόμη χαρακτήρες θα “μπλεχτούν” στη νέα αυτή κατάσταση. Οι κάτοικοι του Διαφανίου θα διχαστούν πολιτικά και όχι μόνο. Οι σχέσεις των πρωταγωνιστών θα περάσουν από 40 κύματα. Μάλιστα, θα κινδυνεύσουν και οι ήδη θέσεις πολλών, όπως για παράδειγμα του Προύσαλη.

Χamos

Νούμερα τηλεθέασης – Τι έκαναν MasterChef και Survivor (26-4)

Χamos

Πώς να αντέξεις τόση ανεξαρτησία με 10 θέσεις σε Δ.Σ.