Άγριες Μέλισσες: Η Αθηνιώτου καταστρέφει τον Δούκα με ένα άρθρο

agries-melisses:-i-athiniotou-katastrefei-ton-douka-me-ena-arthro

Μία πολύ ισχυρή γυναίκα θα πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Η Ματίνα Αθηνιώτου θα εμφανιστεί στις Άγριες Μέλισσες, ως από μηχανής θεός, δίνοντας τη χαριστική της βολή στον Δούκα. Πίσω από αυτή κρύβεται η Ελένη Σταμίρη, η οποία ζητάει την βοήθειά της για να αντιμετωπίσει τον “άρχοντα του κάμπου”.

Η Λενιώ μεταφέρθηκε στην πόλη για να βρει τον Αθηνιώτη, γνωστό εκδότη και δημοσιογράφο. Εκείνος είχε αναλάβει την δημοσιογραφική κάλυψη του Μάνου Βόσκαρη, περιγράφοντας αναλυτικά στις εφημερίδες του τον τρόπο που έδρασε και το πόσο κακοποίησε τις γυναίκες που βρέθηκαν στο δρόμο του.

Η Ελένη είχε την ελπίδα πως αυτό θα συμβεί ξανά. Αναζητώντας τον Αθηνιώτη, συναντάει την Ματίνα, η οποία της αποκαλύπτει πως εκείνη είναι η δημοσιογράφος που ψάχνει, στις Άγριες Μέλισσες. Υπογράφει με το όνομα του πατέρα της, καθώς μια γυναίκα δε θα μπορούσε να έχει λόγο εκείνη την εποχή, ειδικά στα μέσα μαζική ενημέρωσης.

Οι δύο γυναίκες θα συμμαχήσουν για το καλό του συνεταιρισμού, αλλά και του Διαφανίου. Ο Δούκας, όσο αποκτά δύναμη, τόσο επιβάλλεται αρνητικά στο χωριό και τους συμπολίτες του. Η Ελένη θέλει να βάλει ένα τέλος σε αυτή την παράνοια που επικρατεί, αμαυρώνοντας το όνομά του. Ακολουθώντας τα βήματα του Μιλτιάδη, αποφασίζει να δράσει άμεσα και αποτελεσματικά.

Η Ματίνα Αθηνιώτου είναι η δημοσιογράφος που θα “κάψει” τον Δούκα, στις Άγριες Μέλισσες, με το δημοσίευμά της. Φυσικά, εμπόδιο σε αυτό θα πάρει μέρος και ο Νικηφόρος, με τον δικό του μοναδικό τρόπο.

gonikes-adeies:ti-provlepoun-oi-nees-diatakseis-gia-tin-adeia-patrotitas

Γονικές άδειες:Τι προβλέπουν οι καινούριες διατάξεις για την άδεια πατρότητας

Χamos

Ιωάννα Δρακουλάκη: Ο λόγος που αρνήθηκε να παίξει στον Οργασμό της αγελάδας