Άγριες Μέλισσες spoiler: Η αλήθεια φέρνει κοντά Νικηφόρο και Κωνσταντή

Χamos

Τα δύο αδέρφια έρχονται κοντά, μετά από τις φρικτές αποκαλύψεις που θα γίνουν στα επόμενα επεισόδια.

Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής έχουν γυρίσει την πλάτη τους στους Σεβαστούς, ενώ ο φόνος και όσα βίωσε ο Γιάννος στις Άγριες Μέλισσες, θα έρθουν ξανά στην επιφάνεια.

Μετά το λάθος του Μελέτη να προκαλέσει τον Μιλτιάδη, η υπόθεση ανοίγει ξανά. Ο Κωνσταντής πνίγεται από ενοχές και αποφασίζει να μοιραστεί αυτό το τεράστιο φορτίο με το άτομο που του άνοιξε εξ αρχής τα μάτια. Τα δύο αδέλφια θα αφήσουν πίσω τους το μίσος και την απέχθεια που ένιωθαν ο ένας για τον άλλον. Έτσι, θα έρθουν κοντά.

Ο Κωνσταντής θα βρει στο πλευρό του Νικηφόρου τον αδελφό και φίλο που έχασε, όταν ο Μελέτης αποφασίσει να ακολουθήσει την απέναντι όχθη. Ο Κωνσταντής θέλει να βγάλει από μέσα του το βάρος της φρικτής δολοφονίας, στις Άγριες Μέλισσες, με αποτέλεσμα ο Νικηφόρος να μαθαίνει όσα πέρασε ο Γιάννος στα χέρια του. Εκείνου, του Μελέτη και του Δούκα…

Η αντίδραση του θα είναι σοκαριστική. Θα φρικάρει στα λόγια του αδελφού του, αλλά και στο πόση βρωμιά επικρατεί στην οικογένειά του. O ένας φόνος μετά τον άλλον ξεδιπλώνονται στους Σεβαστούς. Τα τρία αδέλφια να χτίζουν μια γερή γροθιά κατά του πατέρα τους.

Η Πηνελόπη θα τον προδώσει με τον δικό της τρόπο, ενώ Κωνσταντής και Νικηφόρος θα παλέψουν για τη δικαίωση του Μιλτιάδη και για όσα βίωσε ο Γιάννος, στις Άγριες Μέλισσες.

Δικογραφία και πρόστιμο σε αστυνομικό που «έσπασε» την καραντίνα

chatzidakis:-i-ypokrisia-syriza-me-tis-atomikes-symvaseis-ergasias

Χατζηδάκης: Η υποκρισία ΣΥΡΙΖΑ με τις ατομικές συμβάσεις εργασίας