Άγριες Μέλισσες: Η οργή της Μυρσίνης την οδηγεί εκτός ορίων κι η εκδίκηση είναι μονόδρομος

Τα μυστικά βγήκαν στο φως…

Άγριες Μέλισσες: Η οργή της Μυρσίνης την οδηγεί εκτός ορίων κι η εκδίκηση είναι μονόδρομος

Τα μυστικά βγήκαν στο φως στις Άγριες Μέλισσες κι η Μυρσίνη έμαθε με τον πιο απρόσμενο τρόπο την αλήθεια για τον φόνο του γιου της, Σέργιου.

Άγριες Μέλισσες: Η οργή της Μυρσίνης την οδηγεί εκτός ορίων κι η εκδίκηση είναι μονόδρομος

Η Κατερίνα Διδασκάλου είχε απίστευτες ερμηνείες φανερώνοντας με μοναδικό τρόπο τον πολύπλευρο χαρακτήρα του ρόλου που ενσαρκώνει, της Μυρσίνης. Αναζητά επίμονα την αλήθεια και το βιβλίο, που έγραψε ο Νικηφόρος με το σκηνικό του φόνου, έπεσε στα χέρια της ξεδιπλώνοντας όλη την αλήθεια. Απόγνωση κυριάρχησε στο βλέμμα της, που αστραπιαία μετατράπηκε σε μίσος με την Κατερίνα Διδασκάλου να ξετυλίγει όλες τις πτυχές του χαρακτήρα, που υποδύεται.

Η Μυρσίνη καταρρέει κι ο πόνος ζωγραφίζεται στα μάτια της με τις εικόνες του γιου της να πλημμυρίζουν τις σκέψεις της. Όλα προμηνύουν ότι η καταιγίδα δεν θα αργήσει να ξεσπάσει στο Διαφάνι και τίποτα δεν θα μείνει πια το ίδιο. Η οργή της Μυρσίνης την οδηγεί εκτός ορίων κι η εκδίκηση είναι μονόδρομος. Κανείς δεν μπορεί να υπολογίσει αυτό που έχει κατά νου και τις συνέπειες των πράξεων της.

Οι τρεις αδελφές τρέμουν την αντίδραση της Μυρσίνης και του Δούκα και στέλνουν τον Σέργιο στη Λάρισα για να είναι ασφαλής.

Η προσπάθεια του Νικηφόρου και του Κωνσταντή να συνετίσουν τους γονείς τους δεν έχει αποτέλεσμα και η Ασημίνα πηγαίνει μόνη ν’ αντιμετωπίσει τον Δούκα. Πώς θα αντιδράσει ο Δούκας;

Η Πηνελόπη αποφασίζει να φύγει από το Διαφάνι και ζητάει τη βοήθεια της Ανέτ, ενώ η Δόμνα έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για τον φόνο του πατέρα της.

Το βράδυ τούς βρίσκει όλους σε θέση μάχης και τις τρεις αδελφές στο σπίτι με τον Νικηφόρο, τον Λάμπρο, τον Κωνσταντή και τον Μιλτιάδη αρματωμένους.

Madonna: Ο 15χρονος γιος της φωτογραφίζεται με φόρεμα και στέλνει το δικό του μήνυμα

Pop up: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου άνοιξε την ζωντανή εκπομπή με Snik