Άγριες Μέλισσες 3ος κύκλος: Ο Σαραντόπουλος διεκδικεί ξανά την Ουρανία

Άγριες Μέλισσες γ κύκλος: Ο Σαραντόπουλος διεκδικεί ξανά την Ουρανία

Ο Σαραντόπουλος και η Ουρανία δεν έχουν κάνει το τελικό τους ξεκαθάρισμα, με αποτέλεσμα ο τρίτος κύκλος να επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις, στις Άγριες Μέλισσες.

Άγριες Μέλισσες γ κύκλος: Ο Σαραντόπουλος διεκδικεί ξανά την Ουρανία

Πράγματι, στο τελευταίο επεισόδιο, η γλυκιά Ουρανία απέρριψε την μεγάλη πρόταση του επιχειρηματία, με σκοπό να παραμείνει αφοσιωμένη στον γάμο της.

Μίλησε στον Κυριάκο για τη συζήτηση που είχαν στη Λάρισα, αποκαλύπτοντας στον σύζυγό της πώς ο Σαραντόπουλος δήλωσε ερωτευμένος μαζί της. Προκειμένου να προστατεύσει τον γάμο της, η Ουρανία απέσυρε τις προτάσεις του, δίνοντας ένα τέλος στη συνεργασία τους. Φυσικά, αυτό δε θα κρατήσει για πολύ.

Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers, ο Σαραντόπουλος δεν φεύγει από το μυαλό της Ουρανίας, παρόλο που ο τρίτος κύκλος φέρνει σημαντικότερα προβλήματα, στις Άγριες Μέλισσες.

Η οικογένειά της θα υποστεί ένα τεράστιο πλήγμα, ειδικά μετά την εξορία του Μπάμπη.

Η ίδια θα νιώσει την ψυχή της να τσακίζεται. Ο Κυριάκος θα διχαστεί πολύ με τη νέα κατάσταση.

Τα οικονομικά τους δε θα πηγαίνουν, όπως οι ίδιοι θα ήθελαν. Μετά την διάλυση της συνεργασίας με τον Σαραντόπουλο, τίποτα δεν είναι ίδιο.

Με βάση τα όσα έχουν γραφτεί έως τώρα, ο Δημήτρης Πλειόνης, θα συνεχίσει στον τρίτο κύκλο της σειράς. Ως Σαραντόπουλος, θα παίξει ενεργό ρόλο στη ζωή της Ουρανίας, φέρνοντας ανατροπές.

Οι δυο τους θα έρθουν ξανά πρόσωπο με πρόσωπο. Πόσο θα αλλάξει η ζωή της αγαπημένης μας ηρωίδας; Ποια θα είναι η στάση του Κυριάκου και τί επιφυλάσσει το μέλλον;

 

funny

Ανέκδοτο: Μπαίνει ένας μαγκάκος 1.60, 50 κιλά στο μπαρ έτοιμος για μανούρα …! Τρελό γέλιο

ηθοποιος

Μαρί Κωνσταντάτου: Οι πόζες της δίπλα στην πισίνα