Άγριες Μέλισσες: Έξαλλος ο Λάμπρος, αρπάζει τον Βόσκαρη

Άγριες Μέλισσες: Έξαλλος ο Λάμπρος, αρπάζει τον Βόσκαρη

Στα χέρια πιάνονται ο Λάμπρος και ο Βόσκαρης στη δίκη, στα επόμενα επεισόδια Άγριες Μέλισσες. Η στιγμή που θα καταθέσουν κατήγορος και κατηγορούμενος, έφτασε. Η Ελένη και ο Βόσκαρης, μετά τις καταθέσεις των μαρτύρων, καλούνται να εκφράσουν και τη δική τους εμπειρία επί της υπόθεσης. Οι δύο αυτές φωνές ακούγονται επιτέλους στη δικαστική αίθουσα, με τις απόψεις τους να διαφέρουν παρά πολύ.

Άγριες Μέλισσες: Έξαλλος ο Λάμπρος, αρπάζει τον Βόσκαρη

Το αποτέλεσμα από τις μαρτυρίες τους θα είναι οι ένορκοι να μπερδευτούν πάρα πολύ. Παρακολουθώντας την εξέλιξη της δίκης, διαπιστώνουν πως η ιστορία της Ελένης είναι τελείως διαφορετική από την ιστορία του Βόσκαρη. Η Λενιώ υποστηρίζει πως ο αδίστακτος αυτός άνδρας την κακοποίησε σωματικά και σεξουαλικά, ενώ ο Βόσκαρης δηλώνει πως όλα έγιναν με τη συναίνεσή της. Τί θα δούμε στη συνέχεια;

Μία λανθασμένη κίνηση του Λάμπρου, θα φέρει σε αδιέξοδο την Ελένη, σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης. Όταν ο Βόσκαρης εκφράσει τη δική του οπτική γωνία, σχετικά με το πώς έγιναν τα γεγονότα στις φυλακές, ο Λάμπρος θα εξοργιστεί στις Άγριες Μέλισσες, με τη δίκη να παίρνει άλλη τροπή. Ο πρωταγωνιστής, παλεύει με νύχια και με δόντια να διατηρήσει την ψυχραιμία του, από την αρχή έως το τέλος.

Όταν η Ελένη δώσει τη δική της κατάθεση, ο Βόσκαρης θα μιλήσει άσχημα, προκαλώντας την οργή του αγαπημένου της. Έτσι, όταν η δίκη φτάσει στο τέλος της, ο Λάμπρος και ο Βόσκαρης θα έρθουν αντιμέτωποι με μία μεγάλη σύγκρουση, στις Άγριες Μέλισσες. Μη μπορώντας να συγκρατηθεί άλλο, ο Λάμπρος θα βγει εκτός εαυτού και θα ορμήσει στον Βόσκαρη.

Στη μέση θα βρεθούν οι δύο δικηγόροι και ο Γκούμας, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να σταματήσουν τους δύο άντρες. Η αντίδραση του Λάμπρου θα έχει ολέθριες συνέπειες για την εξέλιξη της δίκης. Ο δικηγόρος του Βόσκαρη μπορεί άνετα να τον κατηγορήσει για άσκηση βίας, δείχνοντας πόσο επικίνδυνο είναι το περιβάλλον για τον πελάτη του, όσο η Ελένη μένει ελεύθερη.

Όλα αυτά, μέχρι ο Δούκας να παίξει το δυνατό του χαρτί, με το οποίο η ιστορία του Βόσκαρη θα σφραγιστεί οριστικά και αμετάκλητα. Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα νέα, σχετικά με την αγαπημένη μας σειρά.serfare.com

Ήλιος: Στόχος η Αλίκη – Θύμα η Ιωάννα

Ήλιος: Στόχος η Αλίκη – Θύμα η Ιωάννα

Survivor Στατιστικά 19/3/21: Ο Κατσούλης εξόντωσε τον Μπόγδανο

Survivor στατιστικά διαρροή 19/3/21: Ο Κατσούλης εξόντωσε τον Μπόγδανο