Ζώδια: Αυτά τα ζώδια δεν θα μπορούσαν ποτέ να είναι ελεύθεροι επαγγελματίες

Δεν θέλουν να έχουν την δική τους δουλειά. Είναι άτομα που δεν τους αρέσει το ρίσκο και προτιμούν να έχουν ένα σταθερό εισόδημα κάθε μήνα, παρά να ζουν μέσα στη αβεβαιότητα και το άγχος για το πώς θα καλύψουν τα έξοδα της κάθε μέρας. Πάμε να δούμε λίγο πιο κάτω για ποια τέσσερα ζώδια μιλάμε:

ΔΙΔΥΜΟΙ
Βλέποντας τον Δίδυμο πρώτο στην σχετική μας λίστα, μπορεί να απορείς. Και όμως, το συγκεκριμένο ζώδιο δεν θέλει να παίρνει ρίσκα. Δεν του αρέσει η αβεβαιότητα, δεν θέλει να έχει ευθύνες και είναι ανίκανος να τις διαχειριστεί. Προτιμά να είναι υπάλληλος σε κάποια εταιρία, παρά ελεύθερος επαγγελματίας. Υπάρχουν επαγγέλματα που μπορεί να κάνει, στα οποία να είναι εργαζόμενος και να έχει την ανεξαρτησία του, την ελευθερία του και τις εναλλαγές στην καθημερινότητά του. Και αυτά προτιμά…

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Ταύρος προτιμά την σταθερότητα. Ως ζώδιο της Γης, θέλει να ξέρει τι έσοδα έχει κάθε μήνα για να μπορεί να κάνει το κουμάντο του. Δεν αντέχει να ζει με την ανασφάλεια του σήμερα έχω, αύριο… δεν έχω. Τον τρελαίνει μια τέτοια κατάσταση. Αν είναι υπάλληλος σε κάποιον άλλο, ακόμα και να απολυθεί, θα πάρει μια αποζημίωση. Για τον Ταύρο, αυτή είναι έστω μια παρηγοριά. Θα θυσίαζε το μεγαλύτερο κέρδος για την σιγουριά του σταθερού μισθού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η Παρθένος μοιάζει πάρα πολύ με τον Ταύρο στο κομμάτι αυτό. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως και εκείνη είναι ζώδιο της Γης, οπότε επιλέγει την σταθερότητα και την ασφάλεια ενός μηνιαίου μισθού. Δεν μπορεί η Παρθένος να λειτουργήσει σε ένα ελεύθερο επάγγελμα. Είναι ζώδιο που λειτουργεί με βάση τα κουτάκια του και που θέλει να ξέρει τι συμβαίνει και τι να περιμένει. Μια σταθερή μισθοδοσία της προσφέρει ηρεμία στην επαγγελματική της ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης γενικά δεν θέλει ευθύνες, υποχρεώσεις και σκοτούρες στο κεφάλι του. «Απελθέτω απ’ εμού το ποτήριον τούτο» θα σου πει με μεγάλη άνεση. Είναι ένας άνθρωπος που θέλει να ζει χωρίς σκοτούρες. Να παίρνει έναν σταθερό μισθό, να κάνει κάποια πράγματα και μετά να σχολάει και να είναι ελεύθερος, άνετος και χαλαρός. Προτιμά να είναι υπάλληλος και να έχει έναν συγκεκριμένο μισθό κάθε μήνα, παρά να ζει με το άγχος της αβεβαιότητας.

Ζέτα Μακρυπούλια: Υπάρχει μία παρανόηση γύρω από εμένα

Survivor – Μάριος Πρίαμος: Συνευρέθηκε ερωτικά και με 4η παίκτρια