Αφροδίτη Γραμμέλη αποκαλύπτει: Προτιμώ το YouTube από το πάνελ της Σίσσυς

Αυτό δεν ήταν φλερτ. Είχε μία έκφανση… να το πω λίγο “πιο εξεζητημένη”. Το λέω πολύ ευγενικά τηλεοπτικά. Αυτή τη φορά, τη γνώμη του για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τις νέες αποκαλύψεις του στο κανάλι του στο YouTube σχολίασαν η Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της στο «MEGA Καλημέρα» της Παρασκευής (8/3). Μεταξύ άλλων, η Αφροδίτη Γραμμέλη τόνισε ότι τον προτιμά περισσότερο σε εκείνη τη θέση από ό,τι στο πάνελ του «Χαμογέλα και Πάλι».
«Αυτό δεν ήταν φλερτ. Είχε μία έκφανση… να το πω λίγο «πιο εξεζητημένη». Το λέω πολύ ευγενικά τηλεοπτικά. Εγώ θέλω να πω κάτι άλλο χωρίς παρεξήγηση στον Κωνσταντίνο Βασάλο: μου αρέσει πιο πολύ εκεί παρά στο πάνελ», ανέφερε αρχικά η Αφροδίτη Γραμμέλη.
«Εμένα μου άρεσε πάρα πολύ εκεί», τόνισε η Ελεονώρα Μελέτη.
«Μιλάει άνετα, όταν αφηγείται μία προσωπική του ιστορία, είναι πιο γοητευτικός τηλεοπτικά. Η ιστορία δεν ήταν γοητευτική, έτερον εκάτερον αλλά στο πάνελ δεν μου πολυαρέσει. Εμένα πιο πολύ μου αρέσει εκεί», σχολίασε αμέσως μετά η Αφροδίτη Γραμμέλη.
«Αυτό το φλερτ που δέχθηκε ο Βασάλος, θέλω να μου απαντήσετε εσείς οι άντρες… θεωρείτε πως του το συνέχισε;», ρώτησε η παρουσιάστρια στη συνέχεια της συζήτησης.
«Αυτό δεν ήταν φλερτ. Απ’ ό,τι καταλαβαίνω αυτό είναι το διαδικτυακό του κομμάτι. Στην τηλεόραση δεν θα λεγόντουσαν αυτά τα πράγματα, είναι και θέμα… ερμηνείας», απάντησε από την πλευρά του ο Θανάσης Πάτρας.

Written by admin

Latest

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Βασίλης Μπισμπίκης – Στο πλευρό του η Δέσποινα Βανδή

Εκτάκτως στο νοσοκομείο ο Μπισμπίκης για τοποθέτηση stent