«Αφού έτσι το θέλει…» – Το «καρφί» του Μπουσουλόπουλου για τον Γιάννη Μπέζο (vid)

Latest

«Καρφί» έριξε ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος για τον Γιάννη Μπέζο 14 χρόνια μετά την συνεργασία του στη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί» στο Mega, ενώ αναφέρθηκε στην ήσυχη ζωή που έχει επιλέξει να κάνει στη Ρόδο.

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής ασχολείται εκεί με το θεατρικό εργαστήρι που άνοιξε, με το όνομα «Αγιούτο». Μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος δήλωσε: «Από ένα σημείο και μετά, από το 2015 και μετά, άρχισε να με τρομάζει η Αθήνα».

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η νέα φανέλα του Ολυμπιακού (pics+vids)

«Δούλευα δηλαδή, ερχόμουν στο κέντρο, έβλεπα ανθρώπους να κοιμούνται στα πεζοδρόμια και άρχισα να το βάζω αυτό στο μυαλό μου σαν να είναι κάτι φυσιολογικό. Κάποια στιγμή λέω «δεν μπορεί αυτό να είναι φυσιολογικό κι εγώ να φέρομαι φυσιολογικά, να περνάω από δίπλα τους και να χαμογελάω». Θα μου πεις βέβαια, «τι να κάνεις; Φεύγεις;»», εξήγησε.

«Κάπως μαζεύεις τις πληγές σου και κάνεις κάτι, το οποίο μάλλον έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Ταξιδεύεις για να δεις κι άλλα πράγματα; Ψάχνεις να βρεις να ηρεμήσεις; Ναι, έχεις τάσεις φυγής, όταν γύρω σου η ασχήμια μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο. Εμένα με πιάνουν τάσεις φυγής», πρόσθεσε.

Όπως είπε στη συνέχεια, εκτός από πόλη, άλλαξε και επάγγελμα. «Απομακρύνθηκα, γιατί είδα την ασχήμια να φουντώνει γύρω μου. Για αυτό, απομακρύνθηκα και έκανα κι άλλα πράγματα. Δηλαδή, δεν είναι μόνο ότι άλλαξα πόλη, άλλαξα και δουλειά. Στη Ρόδο, που πήγα, έφτιαξα με μια κοπέλα που ήμουν τότε, ένα μαγαζί για γάμους και βαπτίσεις. Τρόμαξα για την ηλιθιότητα που επικρατεί γενικότερα και ειδικότερα», δήλωσε.

«Αφού έτσι το θέλει…»
Η πιο συνηθισμένη ερώτηση που δέχεται από τον κόσμο είναι αν ο Γιάννης Μπέζος είναι τόσο αυστηρός όσο φαίνεται. «Κοίταξε, είναι, δεν είναι, καλά κάνει, αφού έτσι το θέλει», είπε κλείνοντας.

Και όμως, αυτά τα 3 ζώδια κάνουν την χειρότερη πρώτη εντύπωση

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Πραγματικά ορφανός νιώθεις όταν χάνεις τη μητέρα σου, εγώ μέσα σε 9 μήνες έχασα και τους δύο»