Survivor : Πώς αποχώρησε ο Πάνος Καλίδης – Πλήρωσε για να φύγει;

survivor-:-pos-apochorise-o-panos-kalidis-–-plirose-gia-na-fygei;

Το ζήτημα της οικειοθελούς αποχώρησης έχει ανάψει «φωτιές» στο Survivor 2021, ιδιαίτερα μετά τις σχετικές δηλώσεις του Τριαντάφυλλου. Τι ισχύει και τι έγινε στην περίπτωση του Πάνου Καλίδη.

Ένα θρίλερ είναι σε εξέλιξη στο Survivor 2021 μετά την έκκληση που έκανε ο Τριαντάφυλλος την περασμένη εβδομάδα, καθώς ζήτησε από το κοινό να μην ψηφιστεί, ώστε να φύγει.

Έκτοτε το κοινό του ριάλιτι επιβίωσης είναι διχασμένο, καθώς ορισμένοι υποστηρίζουν ότι ο Ντάφυ έπαιξε θέατρο, ενώ ορισμένοι θεωρούν ότι δεν μπορεί να σπάσει την ρήτρα που έχει το συμβόλαιο του.

 

 

Τι συμβαίνει όμως πραγματικά και τι έγινε στην περίπτωση του Πάνου Καλίδη, ο οποίος είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε οικειοθελώς.

Σύμφωνα με όσα είναι γνωστά, η οικειοθελής αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης δεν είναι απλή υπόθεση, καθώς υπάρχουν ρήτρες στα συμβόλαια των παικτών.

Αν δηλαδή κάποιος παίκτης αποφασίσει να αποχωρήσει οικειοθελώς, τότε δεν αποκλείεται βάσει της ρήτρας, να πάρει τα μισά χρήματα από αυτά που έχει συμφωνήσει με την παραγωγή. Η ρήτρα ωστόσο θα ενεργοποιηθεί μόνο αν ο Ατζούν Ιλιτζαλί το επιθυμεί και μέχρι στιγμής δεν έχει δείξει τέτοια πρόθεση.

 

 

Μάλιστα, ο Πάνος Καλίδης μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Κρήτης αναφέρθηκε στην οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor 2021 και την περιβόητη ρήτρα που υπάρχει. Όπως αποκάλυψε ο τραγουδιστής, η ρήτρα υπάρχει και αν θέλει ο Ατζούν Ιλιτζαλί μπορεί να την ενεργοποιήσει, αλλά κάτι τέτοιο ωστόσο δεν έχει γίνει.

Βέβαια, τις εξελίξεις στην περίπτωση του Πάνου Καλίδη δεν τις γνωρίζουν οι υπόλοιποι παίκτες του Survivor 2021 και ιδιαίτερα ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος έκανε έκκληση στο κόσμο να μην ψηφιστεί.

 

Κορυφαίος νέος παίκτης της Liga Endesa o Γκαρούμπα (vids)

Κορυφαίος νέος παίκτης της Liga Endesa o Γκαρούμπα (vids)

Χamos

H Χoφενχάϊμ συμμετέχει στο μποϊκοτάζ των social media