Ρόδος: Θρίλερ με 13χρονο που τον βίαζε ο 18χρονος αδελφός του

Spoilers

Το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων επέβαλε τη Δευτέρα κράτηση 5 ετών σε ειδικό κατάστημα κράτησης ανηλίκων στον 18χρονο κατηγορούμενο για βιασμό κατ΄εξακολούθηση, τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανήλικο, που έχει συμπληρώσει τα 12 έτη αλλά όχι τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, ενδοοικογενειακή απειλή και γενετήσια πράξη μεταξύ συγγενών και δη αδελφών.

Ο 18χρονος, είχε αφεθεί ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης προσέγγισης ανηλίκων και κυρίως του αδελφού του αλλά και της παρακολούθησής του από ιατρούς κλινικής ψυχοκινητικής αποκατάστασης.

Είχε συμπληρώσει προηγουμένως 6μηνο εγκλεισμό του σε ψυχιατρική κλινική σωφρονιστικού ιδρύματος, σύμφωνα με το dimokratiki. Συγκατηγορούμενός του ήταν κι ένας 18χρονος φίλος του που κατηγορήθηκε για συνέργεια σε βιασμό και για συνέργεια στην τέλεση γενετήσιων πράξεων με ανήλικο που έχει συμπληρώσει τα 12 έτη αλλά όχι τα 14 έτη.

Το δικαστήριο του επέβαλε αναμορφωτικά μέτρα και συγκεκριμένα τον έθεσε υπό την επιμέλεια του επιμελητή ανηλίκων Δωδεκανήσου.

Σημειώνεται ότι ο 18χρονος ομολόγησε και την αιμομιξία αλλά αρνήθηκε τον βιασμό ισχυριζόμενος ότι όσα έγιναν με τον 13χρονο αδελφό του έγιναν με τη συναίνεση του τελευταίου.

Αρνήθηκε μάλιστα ότι ο ίδιος άσκησε βία ενώ ισχυρίστηκε ότι είναι ο ίδιος θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

Η γη της ελιάς spoiler επόμενα επεισόδια: Η Χάιδω μαθαίνει για την αποφυλάκιση του Βαφέα – Αθηνά και Ιάκωβος προσπαθούν να τα μπαλώσουν στην Αναστασια

Spoilers

Επιδόματα: Μένουν εκτός χιλιάδες δικαιούχοι