«Βόμβα» από το γιο του Γιώργου Παπαδάκη: «Όταν θα αποχωρήσει ο πατέρας μου…»

Ο Ιάσονας Παπαδάκης, ο μικρός γιος του Γιώργου Παπαδάκη, έδωσε μια συνέντευξη στην εκπομπή «[email protected]» και έριξε τη δική του «βόμβα», αναφερόμενος στην επικείμενη αποχώρηση του πατέρα του από το «Καλημέρα Ελλάδα».

Ο νεαρός μουσικός, μέσα σε όλα αναφέρθηκε στον πατέρα του αλλά και στο ξεκίνημα του αδερφού του στην τηλεόραση μέσω του μουσικού show «J2US». Με την ευκαιρία, δείτε την αποκάλυψη του Φοίβου Παπαδάκη για την σχέση του πατέρα του με τη Μαρία Αναστασοπούλου.

Εγώ πιστεύω πως ό,τι κι αν αποφασίσει να κάνει του χρόνου, ο πατέρας μου δεν μπορεί να ζήσει χωρίς να υπάρχει το Καλημέρα Ελλάδα στην καθημερινότητα του. Ακόμα κι ας είναι σε μια πιο συμβουλευτική θέση αλλά να πω την αλήθεια ούτε αυτός νομίζω ότι ξέρει τι ακριβώς θα γίνει του χρόνου. Δεν έχω θέμα να με συνδυάζουν με τον πατέρα μου. Δηλαδή σαν κοπλιμέντο το παίρνω γιατί αν μου πει κάποιος ότι είμαι σαν τον πατέρα μου… θα μπορούσα να είμαι σαν κάποιους πολύ χειρότερους. Άρα δεν έχω θέμα».

Μετά από ερώτηση της δημοσιογράφου αν θα μπορούσε ο αδερφός του, Φοίβος Παπαδάκης, να συνεχίσει στο Καλημέρα Ελλάδα αντί για τον πατέρα του, ο Ιάσονας Παπαδάκης απάντησε: «Θα μπορούσε να συνεχίσει στο Καλημέρα Ελλάδα όταν θα αποχωρήσει ο πατέρας μας, όσον αφορά τις δυνατότητες. Τώρα, άμα θελήσει να αφήσει αυτή την εκπομπή χωρίς το όνομα Παπαδάκης να πρέπει να είναι κολλημένο, είναι δική του επιλογή.

Στην συνέχεια ο Ιάσονας Παπαδάκης αναφέρθηκε στην συμμετοχή του αδερφού του στο μουσικό show «J2US»: «Τον χαίρομαι πραγματικά πολύ τον Φοίβο στο J2US. Επειδή όπως το έχετε καταλάβει κιόλας, δεν το λέω κρυφό, ο Φοίβος έχει μια αυστηρότητα στον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του η οποία σπάει εντελώς όταν βγαίνει στη σκηνή.

Ότι θα έχει καλή πορεία, το περίμενα επειδή είναι ωραίο παιδί ο Φοίβος και έχει ένα ταλέντο στο τραγούδι και αυτός. Τον βλέπω και νικητή του J2US αλλά δίνω και μια ελπίδα μεγάλη στη Φελίσια Τσαλαπάτη».

Eurovision: Ανατριχίλα: Μικρούτσικος – Βόσσου, 32 χρόνια μετά, ερμήνευσαν την «Άνοιξη» στο J2US

Τζαβέλλας: Η ανάρτηση για την Κάβουρα και το σχόλιο του Μπακασέτα (ΦΩΤΟ)