«Βόμβα» από Έλλη Στάη: «Η πιο συγκλονιστική στιγμή στην καριέρα μου ήταν το …»

Latest

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» με τη Νίκη Λυμπεράκη του τηλεοπτικού σταθμού Mega ήταν πριν καιρό η η Έλλη Στάη. Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της αναφέρθηκε στην πορεία της στο χώρο της δημοσιογραφίας και έριξε τη δική της «βόμβα», αποκαλύπτοντας ποια ήταν η πιο συγκλονιστική στιγμή στην καριέρα της.

Διαβάστε επίσης: «Δεν είναι σχέση μου»: Τι τρέχει με Μαρία Σολωμού – Mente Fuerte;

Μιλώντας για την τηλεόραση, υποστήριξε ότι «έχει μειωθεί η πρωτοκαθεδρία της πιθανόν είμαστε σε μία μεταβατική περίοδο που συνυπάρχει με το διαδίκτυο. Ο μεγάλος σταρ ως μέσο δεν υπάρχει». Με την ευκαιρία, αυτό είναι το σπίτι που μένει μαζί με τον σύντροφό της, Νίκο Μουνδρέα, στην Εκάλη.

Για τα πρώτα βήματα της καριέρας της σε μια εποχή όπου ο χώρος της δημοσιογραφίας ήταν ανδροκρατούμενος ανέφερε: «Το στοιχείο της όμορφης το έβγαλα πολύ γρήγορα από την εικόνα μου χωρίς να απαρνηθώ τη γυναικεία μου ταυτότητα ούτε τη φιλαρέσκειά μου».

«Δεν έβαζα νερό στο κρασί μου και το έχω πληρώσει. Εμένα δεν με έπαιρναν στο τηλέφωνο γιατί ήξεραν την απάντηση. Σε ανώτερες βαθμίδες εννοείται πως έπαιρναν τηλέφωνα και οι παρεμβάσεις σταματούσαν την πορεία μου», συμπλήρωσε.

Ανέφερε επίσης πως παρακολουθούσε μανιωδώς τα νούμερα της τηλεθέασης, καθώς επίσης πως και το καθημερινό δελτίο ειδήσεων είναι ένα κεφάλαιο που έχει κλείσει για εκείνη. Ωστόσο, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να εμφανιστεί σε κάποια εκπομπή με διαφορετικό ρόλο.

Εξομολογήθηκε, δε, πως η πιο συγκλονιστική στιγμή στην επαγγελματική της πορεία ήταν το «μαύρο» στην ΕΡΤ το 2013. «Η πιο συγκλονιστική στιγμή στην καριέρα μου ήταν το κλείσιμο της ΕΡΤ. Ήταν ένα γεγονός που δεν μπορούσε να χωρέσει στο μυαλό μου.

Αυτό που είναι συγκλονιστικό είναι οι αντιδράσεις των ανθρώπων. Οργή, στενοχώρια, νόμιζες ότι πάλλονταν οι τοίχοι. Υπήρχε οργή. Ήταν πολιτική ανοησία. Κανείς δεν είχε την αμφιβολία ότι η ΕΡΤ έπρεπε να συμμορφωθεί αλλά όχι έτσι».

Latest

Ροζ σκάνδαλο στην ΕΡΤ – «Θυελλώδης» έρωτας πολιτικού με παρουσιάστρια!

Κωστής Μαραβέγιας: Συγκινεί ο τραγουδιστής – «Χώρισα…»