Βίκυ Κάβουρα: Το ντεκολτέ και το παιχνιδιάρικο βλέμμα της τρέλαναν τη Μύκονο

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η αγαπημένη ηθοποιός και επιχειρηματίας στο Instagram

Δεν χωρά αμφιβολία πως η Βίκυ Κάβουρα είναι μία από τις πιο όμορφες και αισθησιακές ηθοποιούς της ελληνικής showbiz, Πέρα από την μεγάλη της αγάπη, την υποκριτική, έχει ιδρύσει τη δική της εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων, εσωρούχων και μαγιό. Μάλιστα, διαφημίζει η ίδια τα ρούχα του brand της, φορώντας τα και δημοσιεύοντας τις σχετικές φωτογραφίες στο Instagram, αφού διαθέτει αναλογίες μοντέλου, λαμπερή επιδερμίδα και πρόσωπο που σαγηνεύει. Έχει, δηλαδή, όλο το «πακέτο».

Και πριν λίγες ώρες, η ξανθιά καλλονή εκτόξευσε τη θερμοκρασία στη δημοφιλή, διαδικτυακή πλατφόρμα, όταν ανάρτησε πέντε φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται με ένα casual και παράλληλα σέξι outfit. Μάλιστα, όπως γνωστοποιεί η ίδια στη λεζάντα του post της, τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα τραβήχτηκαν στη κοσμοπολίτικη Μύκονο.

Φορώντας ένα ανοιχτόχρωμο τζιν και ένα μαύρο, ολόσωμο μαγιό με cut outs στη μέση, ένα αριστερά και ένα δεξιά, επιδεικνύει το μπούστο της και δεν μπορεί παρά να διεγείρει την ερωτική φαντασία των ανδρών. Με φόντο το παραμυθένιο ηλιοβασίλεμα και μία από τις υπέροχες παραλίες του «Νησιού των Ανέμων», στέκεται όρθια, παίζει με τα στιλάτα γυαλιά ηλίου της και το βλέμμα της προκαλεί. Παράλληλα, έχει πιάσει τα μαλλιά της σε μία ψηλή αλογοουρά, δίνοντας έτσι έναν cool αέρα στο look της.

Η Βίκυ Κάβουρα ανάρτησε τις εν λόγω καλοκαιρινές φωτογραφίες, θέλοντας να προωθήσει το σέξι, ολόσωμο μαγιό της εταιρείας της. Ο στόχος σίγουρα επετεύχθη, αλλά και όσοι ήταν γύρω της, πιθανότατα την χάζευαν. Εσείς, τι λέτε;

Ιωάννα Μαλέσκου: Δεν θέλει κανείς να μιλάει για τη συμμετοχή της στα Καλλιστεία – «Τότε ήμουν μία άλλη κοπέλα»

Ελένη Φουρέιρα: Σέξι, απελευθερωμένη και χωρίς σουτιέν, δείχνει τις καμπύλες της – Το φόρεμα «κόλαση»