Ελένη Φουρέιρα: Σέξι, απελευθερωμένη και χωρίς σουτιέν, δείχνει τις καμπύλες της – Το φόρεμα «κόλαση»

Δείτε την ανάρτηση που έκανε η δημοφιλής τραγουδίστρια στο Instagram

Αναμφίβολα, η Ελένη Φουρέιρα ανήκει στην «κατηγορία» των πιο εντυπωσιακών και ελκυστικών τραγουδιστριών της ελληνικής showbiz. Φημίζεται για τις ενδυματολογικές της επιλογές, τη λεπτή σιλουέτα της, αλλά και τις hot αναρτήσεις της.

Και χθες, Κυριακή 10/4, η 35χρονη τραγουδίστρια μοίρασε «εγκεφαλικά» στους άνδρες followers της, όταν δημοσίευσε έξι φωτογραφίες, όπου εμφανίζεται με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα στο χρώμα του πάθους, το κόκκινο.

Βρίσκεται πιθανότατα σε κάποιο καμαρίνι και παίζει με την κάμερα του κινητού της, τραβώντας selfies. To μίνι φόρεμα με τα πολλά κοψίματα και τα στρας αφήνει ελάχιστα στη φαντασία, αναδεικνύει το μπούστο της και αγκαλιάζει τους καλοσχηματισμένους γλουτούς της.

Απαλλαγμένη από το σουτιέν της, η Ελένη Φουρέιρα επιδεικνύει το ωραίο της κορμί και δείχνει να απολαμβάνει στο έπακρο τη διαδικασία της «φωτογράφισης». Τη θηλυκή της πλευρά αναδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο τα πλούσια, καστανά μαλλιά της, τα οποία πέφτουν ίσια στην πλάτη και τη μέση της. Παράλληλα, έχει τονίσει τα μάτια της, εφαρμόζοντας eyeliner στα βλέφαρά της και μάσκαρα στις βλεφαρίδες της, ενώ έχει δώσει όγκο στα χείλη της με ένα nude κραγιόν.

Το post της έχει συγκεντρώσει, μέχρι στιγμής, πάνω από 61.800 likes, με τους θαυμαστές της να την αποθεώνουν. «Θεάρα😍», «Θεότητα😍», «Σπάσε κορμί🔥🔥», «Στείλε μας location🥰🥰🥰🥰😅😅😅😅», «Φουρέιρα😍» είναι μόνο τέσσερα από τα αμέτρητα σχόλια που έχει «μαζέψει» η  ανάρτησή της.

Βίκυ Κάβουρα: Το ντεκολτέ και το παιχνιδιάρικο βλέμμα της τρέλαναν τη Μύκονο

Μητέρα Ρούλας Πισπιρίγκου: «Στο σπίτι της κόρης μου υπήρχε ενδοοικογενειακή βία»