Victor Vernicos: Τα πρώτα του λόγια μετά τον αποκλεισμό

Ο Victor Vernicos έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μιλώντας για την εμπειρία του στη Eurovisionστην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν».

Σε ερώτηση για το ποιος ήταν ο πρώτος άνθρωπος που μίλησε μετά τη συμμετοχή του, ο νεαρός τραγουδιστής απάντησε: «Δεν θυμάμαι, νομίζω ο σκηνοθέτης μας, μόλις κατέβηκα απ’ τη σκηνή, όλοι είχαν χαρεί, όλοι ήταν στα παρασκήνια. Είδαν ότι τα έδωσα όλα, πόσο το χάρηκα, πόσο καλή ήταν η εμφάνιση».

«Ο πατέρας μου ήταν με την ελληνική συμμετοχή, πιο ψηλά και από τους Έλληνες», πρόσθεσε ο Victor Vernicos.

Σχετικά με την ανάρτηση που έκανε μετά τον αποκλεισμό του από τη Eurovision, σχολίασε: «Τα περισσότερα [που έρχονται], σίγουρα είναι και άλλα τραγούδια, συνεχίζω με την πορεία μου στη μουσική, πάντα τα δίνω όλα, όπως έκανα στη σκηνή της Eurovision. Πάντα με βάζω στο deep-end, όπως λέγεται, άκουσα κάτι τώρα τελευταία: “γιατί να βάζεις στόχους που μπορείς να πετύχεις, βάζε στόχους που φοβάσαι ότι δεν μπορείς να πετύχεις”. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω».

«Βάζεις δύσκολους στόχους» του είπε ο δημοσιογράφος. «Ναι, νομίζω, αυτό είναι το point της ζωής, θέλω να μάθω και να δώσω όχι να πάρω», απάντησε ο τραγουδιστής.

Όσον αφορά για τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό και τι έμαθε, ο τραγουδιστής απάντησε: «Πόσο όμορφος είναι ο κόσμος, μου άρεσε πάρα πολύ η Eurovision, μου άρεσε η συνεργασία μου με όλους από εδώ πέρα. Έμαθα πάρα πολλά πράγματα τεχνικά».

Σε ερώτηση για τον άνθρωπο που τον στήριξε περισσότερο από όλους, ο Victor Vernicos, είπε: «Πέρα από τον μπαμπά, οι αδελφές μου και τα ξαδέλφια μου που πετάξανε από τη Δανία και ήρθαν εδώ. Όλη η οικογένεια, και όλα τα άτομα από την ΕΡΤ και την Panic [Records], μέχρι και από το BBC».

Και συμπλήρωσε: «Για ένα οχτάχρονο παιδάκι που τη λένε Λίλη που με ρώτησε αν θα μπορούσαμε να νικήσουμε τη Eurovision και της είπα “αν το πιστέψεις εσύ θα μπορούσαμε”. Εγώ γι’ αυτήν στεναχωρήθηκα όταν έμαθα ότι δεν θα προκριθούμε, αλλιώς ήμουν πολύ χαρούμενος γι’ αυτά που κάναμε και αυτά που περάσαμε».

Σε σχέση με το αν θα συμμετείχε ξανά κάποια στιγμή στο μέλλον στον διαγωνισμό του τραγουδιού, ο Victor Vernicos, απάντησε: «Δεν λέω “όχι” ποτέ, θα μπορούσα σίγουρα».

Τέλος, για το πότε θα επιστρέψει στην Ελλάδα, ανέφερε: «Νομιζω στις 15 Μαΐου, 2 η ώρα το πρωί. Αύριο θα είμαι στο Λίβερπουλ για τον τελικό».

Η πρώτη ανάρτηση του Victor Vernicos μετά τον αποκλεισμό
Μετά την εμπειρία του στη σκηνή της Eurovision, ο νεαρός τραγουδιστής έστειλε το δικό του μήνυμα στο κοινό του, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Σε story που ανάρτησε ο Victor Vernicos θέλησε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους τον στήριξαν σε αυτή την εμπειρία.
«Σας αγαπώ παιδιά. Σύντομα θα έρθουν πολλά περισσότερα. Ευχαριστώ όλους τους θαυμαστές της Eurovision για την καταπληκτική εμπειρία», έγραψε.

«Εξαφάνισαν» τον Αλέξη Γεωργούλη από το τρέιλερ της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3»

Τρίτο στεφάνι για την Άντζελα Γκερέκου: Αυτός είναι ο 60αρης εκατομμυριούχος που παντρεύεται